- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.799
- Поени од реакции
- 5.470
Кој град?Вчера 10.000 души го малтретираа градот, чкрипеа со кантите, стопираа полициско возило и влагаа у него, палеа и газеа македонско знаме, пукаа у центар на град и тоа само во Скопје. Плус во другите градови.
Ако е Шкуп заслужено е.
Уште по 2001-та, веројатно и пред било така, стекнав мислење дека сите во Шкуп заслужуваат се што им се случува.
(веднага по 2001-та во еден вербален дуел со еден Арнаут кој јадеше трици демек тие ја добиле војната имале аргументи и сл му реков дека не сум го видел на лините каде имаше размена на „аргументи„ во 2001-та и дека тогаш би ги спротивставиле аргументите “па ком опинци ком ...“ бев нападнат од страна на Шкуповци Кривопалнечки и останати дека не требало така сум требал да го прашам дали сака кафе... море мамето мамино и на тие и на овие...., не знае човек кој ти копа гроб)
Е змијче мое мало, барем имаше Дан Републике, денес имаме Дан Квислинга!А бе баш најдоја на Дан РЕпублике 29 Ноември
Змијче кога си роден може ли да се знае, гледам многу сереш по минатото.?
Автоматски споено мислење:
Глеам Рада станала зам-ген-сек-на-отан па си велам какви и со кого таа че го води ОТАН.Заменик секретар на НАТО е Радмила Шеќеринска од Македонија. Бугарката беше вториот кандидат и америте ја одјебаа.
Пораката е јасна, we stand by Македонија.![]()
И го наоѓам следново:
Estonski general ima plan: ‘Ako nas Rusi napadnu pobjeći ćemo i raznijeti svoje gradove’
изгледа Рада ќе биде врската помеѓу Русите и ваквите генерали.
Да се Русите некои шегобијци во сите медиуми би најавиле напад на Естонија и без да ја нападнат овие на чело со рада ќе ја уништат Естонија самите без да влезе и еден руски војник во Естонија.
Последно уредено: