- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.437
- Поени од реакции
- 5.153
ова мозилата ме нервира уште повеќе, таман го напишав одговорот се “крашираше“, ја рефреширав нема ништо ммеБрат, ти не ми одговараш, ми спинуваш сега. Ватабаутизам ти е мислењево. Збориме критички, вие треба да сте критични, а не све е супер, а бетер од пазар денес дискусијава им беше.
Ајде повторно.
Прво ми лепиш етикета па бараш одговор, на твоја импутирање, не мислиш ли дека е некоректно.
Ако има мои верувам има и твои, од каде извлече заклучок дека сум член/симпатизер на Лефица, верувам нив ги сметаш за мои?
Ниту сум член ниту симпатизер (јас сум многу порадикален од нив во многу нешта, од политчките до економските и социјалните слободи па ...), а кога е во прашање гхласање еве уште еднаш:
Секој што ќе понуди ПОНИШТУВАЊЕ на :
-преспански
-оридски
-тирански
-бгарски
... не само што со двете раце ќе гласам за него туку и ќе агитирам ако треба.
Мислев дека од досегашните мои коментари тоа беше видливо, така да не ми е јасно зошто се служиш со импутирање....
Ако пак ти е важно тоа што некои во собрание говорат и си прават маркетинг еве да ти одговора и на тоа:
Кога би бил јас не само што би ги напаѓал вербално туку би го затворил тој сточен пазар (а с.....а од таму директ во Идризово) и на негово место би изградил институција каква што заслужуваат Македонците.
Последно уредено: