Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.319
- Поени од реакции
- 12.334
Ако запнат да се отвара Устав, треба сега ДПМНЕ да ги зезне сите и да се донесе германска форма на устав: правата, должностите и слободата доаѓаат од Германскиот народ, односно кај нас - Македонскиот народ ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Зезни ги на нивна карта, ни 20%, ни јазик дополнително - сите македонски полагање испити ако сакаат јавни функции, а не се Македонци![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
This Basic Law thus applies to the entire German (Macedonian) people.
The German(Macedonian) people therefore acknowledge inviolable and inalienable human rights as the basis of every community, of peace and of justice in the world.
И надолу нема редење народи и нации, туку Every people и толку.
Германскиот народ (или кај нас, Македонскиот народ) е изворот на уставот и никој друг. Од нас произлегува уставот и ние треба да гарантираме дека секој ќе има еднакви права, должности и се останато во Македонија.
Не може бре луѓе, Бугар или Албанец мене да ми гарантира права во Македонија, нема логика... биле 30% биле 55% - немаат ништо со минатото на Македонија.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Зезни ги на нивна карта, ни 20%, ни јазик дополнително - сите македонски полагање испити ако сакаат јавни функции, а не се Македонци
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
This Basic Law thus applies to the entire German (Macedonian) people.
The German(Macedonian) people therefore acknowledge inviolable and inalienable human rights as the basis of every community, of peace and of justice in the world.
И надолу нема редење народи и нации, туку Every people и толку.
Германскиот народ (или кај нас, Македонскиот народ) е изворот на уставот и никој друг. Од нас произлегува уставот и ние треба да гарантираме дека секој ќе има еднакви права, должности и се останато во Македонија.
Не може бре луѓе, Бугар или Албанец мене да ми гарантира права во Македонија, нема логика... биле 30% биле 55% - немаат ништо со минатото на Македонија.