Замисли . Пежо, официјално македонско возило .
Право вмровско со лафчето
тие куполи не се минарињапа минариња се реално, кај нас такви глупости нема.
И за подршка е. Што поскоро се испратат искусни герилци во битка за Европските идеали.Аааааааа....„бабето„ уш‘е не седнато у прецедничката фотелја, а веќе праќа „ишарети„ кон западните ни „партнери„...
Та нели викнале трибина и опасноста од Кинеското влијание во Мк на правен вчераЧоекот најави милијарда евра (1.000.000.000 €) и одма комуњарскиве Порталчиња му се навртеа, Зашо биле на кредит, од Кина ќе биле, ќе не задужеле и ќе барале после рудници за да се исплатиме .. толку проклет народ бе, на ништо да не се израдува, само маани да наоѓа
Секако дека е проект, затоа што „нашиот стратешки партнер„ е загрижен за состојбата со патната мрежа во „нашата земјата„ а зоти Грубими си купи милост од САД преку невидливиот автопат, подарувајќи го „на тацна„ токму на фирма од САД...Лошо се изразив, не е аминувано туку проект од амбасадата е.
Господине Мац, и јас не го сакам нешто посебно Мицкоски (ништо лично, само преопортун беше за мој вкус, сега ќе го видиме од позиција на сила дали ќе продолжи да биде ист).фаќам сеир . Не го сакам Мицко . Давкова е ок
Ме изнервира денес не знам на која ТВ даваше интервју, уште не почнат на функција почна - СДСМ направи многу штета, треба прво да видиме како и што можеме. Не очекувајте ново поместување на тежиштето, прво да пробаме да го вратиме на почеток па после ново тежиштето и промени.Господине Мац, и јас не го сакам нешто посебно Мицкоски (ништо лично, само преопортун беше за мој вкус, сега ќе го видиме од позиција на сила дали ќе продолжи да биде ист).
Ама Вие имате многу чудна дефиниција за фаќање сеир. Може ли да појасните на што му се сеирите? Апсолутната власт, победата со најголема разлика во историјата на партијата или фактот што без проблем може да формира 2/3 мнозинство, нешто што досега не успеало на никого?
Макрон е душман на Франција.Макрон и честита на Македонски на Давкова, боже боже, зарем има поголем докажан душман од Франција за нашиот народ.
Србите баш не се среќни колку многу Франција ги штитеше последниве 120 години.Франција секогаш ќе го штити српскиот интерес, а тој интерес кон македонија е и интерес на бугарија.
Од сите страни Ѓорѓи сардисан.
Тоа е кубе, одн. кубиња во множина.