- Член од
- 11 август 2017
- Мислења
- 587
- Поени од реакции
- 542
5 до 12, ова требаше пред избори, а не кога видоа резултати дека ќе имаат 2-3 пратеници, па сега политички поени ќе збираме, триста програми за две недели ќе понудат

5 до 12, ова требаше пред избори, а не кога видоа резултати дека ќе имаат 2-3 пратеници, па сега политички поени ќе збираме, триста програми за две недели ќе понудат
Па да, дефинитивно и на велешкиот даскал му подгорува под нозете после 24 април 2024, но еве му малку ветер во едра од најмалку очекуван анти-сојузник.5 до 12, ова требаше пред избори, а не кога видоа резултати дека ќе имаат 2-3 пратеници, па сега политички поени ќе збираме, триста програми за две недели ќе понудатдел од овие точки ги имаат некои партии.
значи и у секта некоја е+ има дугачка коса, слуша метал гарант е наркоман !!!
напротив,Овие Левица цел ден по социјални мрежи, фб групи, страни...против вмро и ЗНАМ, ни една објава не видов против сдс.....
Од каде до каде педер, топ жена има човекот настрана што она носи панталони домаИ педер! - чаршиски моабет што го слушнав дури чекав ред за шишање.
Sent from my LM-V450 using Tapatalk
немој да лажеш. Левица работат целосно синхронизирано со СДСМ и продаваат ефтин популизам.Само со зборови продаваат .напротив,
повеќето ствари им се против ДУИ/СДСМ
Младиќу,Decki mi treba malku edukacija, pa mislev ovde e najsoodvetno mesto na forumov....
Poso sum politicki nepismen, zosto dvete gomna od partii makedonski ne mozat da se spojat i da oformat vlada ?
Ima nesto vo ustav sto gi sprecuva ili samo parite i budzetot se vo prasanje ?
Epiteto pogore ne pogrden, tyky samo kako moja percepcija.
Zosto Sds i vmro ne kombiniraat i ke imaat 70+ pratenika ?
Ne im e dozvoleno pa mora da ne ebavaat duevci i slicni gomnarii ?
Ova serizno ne go znam, ne e sarkazam , ne e navreda kon nikogo, dolgo vrene sum nadvor od Makedonija i ne go nauciv i koga bev tamy.
Fala predvreme za infoto ....
И сеа као ние не знаеме да птвориме на фејс да видиме Левица што објавува? Ајде кажи што пишале против?Овие Левица цел ден по социјални мрежи, фб групи, страни...против вмро и ЗНАМ, ни една објава не видов против сдс.....
Mу се понуди на него кога Мицко побара да не се напаѓаат, тој плукна , одби и истиот ден почна со напади,сега може само на наивковци да им продава такви филмови од ко виде каква попара изеде на избори.И сеа као ние не знаеме да птвориме на фејс да видиме Левица што објавува? Ајде кажи што пишале против?
Автоматски споено мислење:
Ниту Апасиев ги има напаѓано и тоа баш сега кога им нуди македонска платформа он ке ги напаѓа
Со оваа случка сакав само да го доловам просечниот македонски гласач. На секој еден кој има барем малце мозок да размисли што ќе заокружи, гласаат уште пет амеби тоа што ќе им го кажат.Од каде до каде педер, топ жена има човекот настрана што она носи панталони дома![]()
Има и син така да пак глупости се таквите муабети за на бербер.
не викам за официјално соопштение, ниту за официјалната страна на левица на фб, зборам за нивни членови, модератори на општински комитети или ограноци и тн, секоја нивна објава на фб е против вмро и знам.И сеа као ние не знаеме да птвориме на фејс да видиме Левица што објавува? Ајде кажи што пишале против?
Автоматски споено мислење:
Ниту Апасиев ги има напаѓано и тоа баш сега кога им нуди македонска платформа он ке ги напаѓа