- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.783
- Поени од реакции
- 5.056
Ајде гордо за Македонија Патриоти! Време е да се гине!
I od prvo odelenie dooagat od Kosovo?
добро бе, кај ги наоѓаш овие ретарди?Ајде да го заклучиме вечерашното Комуњато со шлагот на тортата...
Прегледај го приврзокот 414300
Прегледај го приврзокот 414301
Прегледај го приврзокот 414302
Прегледај го приврзокот 414303
Прегледај го приврзокот 414304
Прегледај го приврзокот 414305
Прегледај го приврзокот 414306
Прегледај го приврзокот 414307
Прегледај го приврзокот 414308
Прегледај го приврзокот 414309
Прегледај го приврзокот 414311
Прегледај го приврзокот 414312
Следното Комуњато за две недели... Имајте пријатна вечер
за жал Na kraj ke izleze bas ovoj so teleskava faca da mu go pusi na DUI.Na kraj ke izleze bas ovoj so teleskava faca da go rusi DUI.
Соработка и коалиција и изгледа нема воопшто со ВМРО да се соработува ,освен на одредени теми .
Твитер (Х) е непресушлив извор на урбано и прогресивно комуњарско предавничко пореметено граѓанство. Вакви ги има со лопата да ги ринеш... Штета само што ВИП ложата таму веќе не е активна, Васиљ, Видана, Сплинтер, Пајо Полче... Исчезнаа откако видоа што ќе им се задесидобро бе, кај ги наоѓаш овие ретарди?
зарем толку ги има?
Шо врска има Стево со ова сеа....ako nema gajle glasaj si za Stokata
На парламентарниве треба да се постабилизираат со своите гласачи и да зголемат бројка на пратеници . Максимална бројка која мислам е крајно 10 во најдобро светло , а најлошо 6 , после идење на еден од основачите на Левица,членови исто така и со неискусната Ванковска . Вчера Ванковска имаше добра бројка 41.172 и да се земе фактор што Левица сами излегоа како партија и тераа кампања наспроти Јакимовски кои ги имаа Интегра и Пцер и Гром . Левица како сами пак смкнаа 40,000 гласа за еден човек . За повеќе лица е малку друга слика и бидејќи се парламентарни и партиски се гледа .Левица
Исто поздрав е и за Максим кој не се продаде лесно како дел од неговите од сам почеток . Дека е црн човек е црн и е факт силен и дека е патриот , не е и лаже . Но мислам ќе биде како сама Левица на почеток со тројца пратеници најдобро светло .Максим
Вмро не знам . Искрено не ги сакам заради раководството иако сум симпатизер . Проблем е Мицковски кој централизирано ја води партијата не знае да соработува . Ме плаши со Давкова највеќе да не пукне соработката . Луѓето вчера му дадоа доверба , да не испадне разочарување како Данела само . 50-55 пратеници најдобро .Вмро
Ti grant ne si od Sk I edino poznavanje za Sk ti se tie 5-6 km vo koi obichno nekoj od vnatreshnosta gravitira i generalizirate se drugo spored toa,toa e razlika u oset i prostor od mal do golem grad,druga tema.Кои резултати бе, брат? Сериозно ми споредуваш гласање на избори со бранење на државата со пушка во рака?
Не викам јас дека во Скопје нема ниеден патриот, ама да ми кажуваш дека Скопје бил најпатриоски град во споредба со остатокот на државата и источна и западна МК, е во најмала рака смешно.
Види прашај некој кој знае да ти каже по глава на жител од каде имаше најмногу бранители, доброволци во 2001та, а од каде имаше најмногу туристи во Грција на плажа. Може одговорот ќе те разочара, ама реалноста е таа.
ме боли кур и ниеден нека освојатМене ме интересира ако Левица остане на 40-45к гласови, споредено со 36те на предходни избори, дали некој од нивните симпатизери на форумов ќе сфати дека причината им е нивната ретардираност, а не народот.
Bjorn . Ме интересира многу твое мислење , извини љубопитен сум . Дали Македонија е во изолација сега ?ме боли кур и ниеден нека освојат