Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
@A__ нема потреба да ми пишуваш пораки за опомени дека ќе ми пишеш казнени или бришеш профил, еве нема да пишувам на темава повеќе, секако не би сакал да правам проблеми.
Автоматски споено мислење:

Bot glup, od Mars go ocekuvav generiraniov odgovor.
Mrsh smrdlo ubij se.
Ќе реагира некој модератор на навредиве, или ќе ме чекате да реплицирам? :icon_lol:

Член од
28 август 2013
Мислења
4.489
Поени од реакции
13.710
Да пробаме со сосема нови ликови, партии? Ги гледаме и едните и другите 30 години мурто и курто? Со нови ликови и идеи, барем некаква надеж има...Со овие две е веќе видено... :toe:
Тоа значи дека ги поддржуваме сдс на следниве избори...
Јас лично сум за Левица, но додека они да дојдат на власт, сдс веќе ќе ја уништат државата...

Всушност веќе не личиме ни на држава по сите овие лајнарии последниве години, Косово протекторатот има повеќе шанси од нас да биде држава...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.302
Поени од реакции
5.974
Тоа за лекот :pos: не се секирај, ќе добиете од лекот, кој грбот ќе ви направи помек од стомакот.
За лек кој ќе даде резултати, прво треба да видиш која е причината, за да не настрадаш од нус ефектите на погрешниот лек :kuracc:
Фала што се грижиш, јас немам проблеми со здравјето, а и лекојте не делуваат кај мене баш..А за кај тебе, ќе даде резултати, верувај. Ете како прво, добро е што го знаеш лекот, значи веќе си го добил, па знаеш кој му се нус појавите. Не се секирај, има различни милиграми од лекот, зависно од колку е раширена болеста. Ќе добиеш од правилниот лек, нема нус појави тој. После бајче ќе бидиш. На форумов само во темите за јога, вегетаријанство и нутриционизам ќе пишуваш...

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Што уствари треба да се прави во Македонија?

Можеби малку подолг статус, но на кратко опишува што треба секоја индиводуа да прави со почесните поддржувачи на СМРДСМ дури не се покаат.

Поддржувачи: од гласачи и закрепостени селани на феудалецот СМРДСМ до општински и владини функционерчиња на СМРДСМ.

Еве го статусот

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Ќе добиеш од правилниот лек, нема нус појави тој. После бајче ќе бидиш. На форумов само во темите за јога, вегетаријанство и нутриционизам ќе пишуваш...
Многу го користиш ова "ќе". :cautious:

Оти мене би ми давал од лекот... Јас ли сум причината...

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Јас лично сум за Левица
Сега и левичар си станал, види што ти е прогресивен народ. :icon_lol:

А како да беше вчера кога 24/7 беше на форумов за спас на грујо, и викаше никако не смее да си иде оти ќе ја гасифицирал македонија.

грујо.jpg

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.302
Поени од реакции
5.974
Многу го користиш ова "ќе". :cautious:

Оти мене би ми давал од лекот... Јас ли сум причината...
Причината можеби не си, ама дефинитивно го имаш вирусот во себе....

Шо те гледам вака сигурно го гушкаше ГТЦ..Ене го руиниран, оти не одиш сега пак да го гушкаш? Или влага има фатено многу, ќе си ги извалкаш алиштата?

Некако воздухов ви стана пријатен за дишење, а до пред 4-5 години кога беше понезагаден од сега, ви сметаше се, носевте гас маски итн..

Остававте патики пред Влада, кога иселувањето процентуално беше двоцифрено помалку од она што е сега, па сега веројатно си на државна цицка и се ти е најубаво на светот.

Ти е гајле дали умирале на онкологија, тие биле секако со едната нога вгроб, битно е ти да имаш превоз до Прилеп, за маршот на жените на сдс, можеби вас наместо сендвичи во автобус, ви плаќаат кафана.

@poimanemam , 2023 година сме, ти ги цитираат мислењата од 2015та...Wow...Врти се околу себе кога се движиш по улица, да не имаш опседнат фан со тебе, да те следи во чекор. Забрзано преземи си мерки, ситуацијата станува алармантна....

Член од
28 август 2013
Мислења
4.489
Поени од реакции
13.710
Сега и левичар си станал, види што ти е прогресивен народ. :icon_lol:

А како да беше вчера кога 24/7 беше на форумов за спас на грујо, и викаше никако не смее да си иде оти ќе ја гасифицирал македонија.

Прегледај го приврзокот 389705
Убаво што го најде мислењето, затоа што отсекогаш знам што лајно се комуњарите...

Убаво ги осетивме на своја кожа во 90тите, тогаш го скршија народот финасиски, сега го кршат и духовно.

Вмро не се цвеќе за мирисање исто, но во ниту еден мандат го немаат правено ова што комуњариве го прават во епски размери.

И тогаш кажував што срања ќе следуваат кога ќе дојдат и сега кажувам што лајна ќе следуваат ако останат.

Единствена надеж е да паднат од власт, ништо не губиме...

А некои како тебе се пратени тука да кажуваат дека вмро и сдс се исти, е не се исти.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.489
Поени од реакции
13.710
@poimanemam , 2023 година сме, ти ги цитираат мислењата од 2015та...Wow...Врти се околу себе кога се движиш по улица, да не имаш опседнат фан со тебе, да те следи во чекор. Забрзано преземи си мерки, ситуацијата станува алармантна....
Од такви фанови мака немам, како што ми е прекурчено ќе му бидам благодарен ако ми се појави :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.945
Поени од реакции
41.069
Оправдувањето на комуњарите за овој скандал е, ама вмро ако се врати ќе биде полошо.

Од друга страна, од министерството за опозиција ни глас да се слушне. По милионити пат можат да ја бутнат оваа багра од власт, они одлучуваат да си идат во Прилеп на пивофест.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.393
Поени од реакции
30.836
Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Причината можеби не си, ама дефинитивно го имаш вирусот во себе....

Шо те гледам вака сигурно го гушкаше ГТЦ..Ене го руиниран, оти не одиш сега пак да го гушкаш? Или влага има фатено многу, ќе си ги извалкаш алиштата?

Некако воздухов ви стана пријатен за дишење, а до пред 4-5 години кога беше понезагаден од сега, ви сметаше се, носевте гас маски итн..

Остававте патики пред Влада, кога иселувањето процентуално беше двоцифрено помалку од она што е сега, па сега веројатно си на државна цицка и се ти е најубаво на светот.

Ти е гајле дали умирале на онкологија, тие биле секако со едната нога вгроб, битно е ти да имаш превоз до Прилеп, за маршот на жените на сдс, можеби вас наместо сендвичи во автобус, ви плаќаат кафана.

Ти велам прочитај ми ги мислењата, се гледа врска немаш за мене, па затоа ќе згрешиш со давање на лекот :D

Оти не одговориш во 2022 кога се збореше дека има малверзации на онкологија (среќа само таму да има малверзации), чии мадиња галкаше... како тоа мува не ве лазеше кога бевме лидери во починати новороденчиња...

Јасно ми е зашто толку ги браните уличните џукели, оти сличен менталитет на кучиња имате, само на на наредба / повик од политичарите реагирате. (y)

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.155
Без просеравање, секој што држи малце до себе ќе искочи денес на протест. Јак курац дали Мицко или Апасиев ќе го украде протестот, појавуење тамо незначи глас за нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom