- Член од
- 28 март 2023
- Мислења
- 640
- Поени од реакции
- 1.005
dimac bratot go izmoca tace po kjeljavicata i ke kine glasovi od bazata na dpmne zatoa krekaat pacovite na twitter.
Ѓоко, пушти уште некој вмровски твит за димче да се посмееме.Албанците му се многу лути на Пендаровски, деновиве дал изјава дека 90% од сите кои се на америчката црна листа се албанци. Ифрит лути му се, а ова промакна низ нашите медиуми
A вие северџаните имате ли еден говор каде што не ги рецитирате наредбите од Артан Груби?Ѓоко, пушти уште некој вмровски твит за димче да се посмееме.
Очекувано, од таму освен џган и ѓубре ништо нема друго искочено.Од Шарените била овцава, Александра Дуковска и е името
Zlatnoto firomsko, namesto da mu dadat kudos za toa sto zaednickata kauza ja pretstavi pred narodot vo eden od najvpechatlivite govori od nezavisnosta do denes,
za nepismenite DPNEvski bumeri parafraziranje na opshto poznati fakti e prepishuvanje.
Ropaci, kornete od zavist i ochajna luzer energija!
Ostaj nastrana faktot sto covekot od levo (koj neznam kako se vika i prvpat go gledam vo zivot) nema ni 10% od vokabularot niti pak 1% od oratorskite sposobnosti na Dimche, gi kazal faktite od govornica saat vreme pred nego i zatoa Dimche govorel od plagijat...
„Без разлика на бројот на отворени истраги, тие не значат дека системот не функционира. Сметаме дека нема потреба да се носат избрзани заклучоци. Кога зборуваме за ИПАРД секогаш го потенцираме огромниот успех кој го постигна Северна Македонија и се искачи на лидерско место во регионот на Западен Балкан“, велат од Министерството за земјоделство.
Ми дужиш со Јанко 2 години од животот, јер цимерот слушаше 103-ка....и од тогаш сум малу....Коа водев емисија у 103-ка (едно 10 години), имаше секакви луѓе кои покушаваа да се убацат у радиото, пошто, ваљда, тоа беше ин у алтернативни кругови.
Имаше едно девојче, што се буташе сегде и покушаваше да се убута у радиото и многу беше cringe, целото нејзино понашање. Никад не ми биле по мерак луѓе кои мислат дека све е дозволено у служба на личен напредок на работа. Дека е дозволено да губиш личен дигнитет или да газиш преку туѓи такви.
Цело време се гледаше, апла отворено дека покушава да се упика и сите некако со cringe и сожалување го гледаа таквото понашање. Оноа кога вештчки се умилкува и збори секакви небулози, само за да успее. Она и се ебеше со некои, само за да влезе у емисија. И ја пуштија, али брзо ја откачија, пошто треба нешто да имаш у себе, мајку му, колку и да се ебеш со тие кои одлучуваат и колку и да се умилкуваш, ипак треба барем нешто да вредиш за да имаш емисија. Ја препознав деновиве од една слика и ми се врати сеќавањето.
Од една страна го разбирам дечково дека секакви будали му се лепат, ама од друга страна дека иде live ова ми е ептен...