Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.954
- Поени од реакции
- 5.576
Дај бе човече одлучи се која е твојата улога на форумов. Проба да ни протнеш исто видео еднаш како лажно другиот пат ни покажуваше Израелски авион, па кога беше соголен во својата намерна или ненамерна пропаганда, проба да се вадиш дека само споделуваш информации, кхм, проба да се ваѓаш со го поставиле ИДФ го избришале итн, што врска нема со она што ти проба да ни го протнеш тука, да не превеслаш жедни преку вода.И не ме прашувај мене зошто оригиналното видео е избришано од ј(еw)утјуб. Пробај кај чичо Сем.
Дури не е ни важно кои се тие деца и каде се снимано - колку што е важно КОГА е снимано. Тајмстампот од Jan 27, 2020 ти кажува дека веста од Израел е фејк... И кажува дека пак кркаш кромид како и обично. Сериозно ајде олабави, заморно е веќе. Ич не ми смета што јадеш кромид, ама не ни го продавај и нам овде.
Пробај кај чичо Сем, кај ИДФ ти се само ефтини финти да го заобиколиш она што се зборува. Ниту со чичо Сем се знам ниту сум ИДФ ниту пак ги оправдувам слепо нивните операции на секаде на светов, особено на твојот кошмар чичо Сем, за разлика од тебе кој жолчно ни претставува злосторствата на ИДФ тука, додека се правиш Саша Матич за она што го прават Хамас. Така да продолжи да бидеш навивач, тоа си е твое право, ама немој да продаваш неутралност, плс. Ама и сам знаеш, животните од Хамас какви злосторства прават, така да ако не ги споделиш, не значи дека не се случиле.