Политички случувања во Израел

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
И не ме прашувај мене зошто оригиналното видео е избришано од ј(еw)утјуб. Пробај кај чичо Сем.
Дури не е ни важно кои се тие деца и каде се снимано - колку што е важно КОГА е снимано. Тајмстампот од Jan 27, 2020 ти кажува дека веста од Израел е фејк... И кажува дека пак кркаш кромид како и обично. Сериозно ајде олабави, заморно е веќе. Ич не ми смета што јадеш кромид, ама не ни го продавај и нам овде.
Дај бе човече одлучи се која е твојата улога на форумов. Проба да ни протнеш исто видео еднаш како лажно другиот пат ни покажуваше Израелски авион, па кога беше соголен во својата намерна или ненамерна пропаганда, проба да се вадиш дека само споделуваш информации, кхм, проба да се ваѓаш со го поставиле ИДФ го избришале итн, што врска нема со она што ти проба да ни го протнеш тука, да не превеслаш жедни преку вода.

Пробај кај чичо Сем, кај ИДФ ти се само ефтини финти да го заобиколиш она што се зборува. Ниту со чичо Сем се знам ниту сум ИДФ ниту пак ги оправдувам слепо нивните операции на секаде на светов, особено на твојот кошмар чичо Сем, за разлика од тебе кој жолчно ни претставува злосторствата на ИДФ тука, додека се правиш Саша Матич за она што го прават Хамас. Така да продолжи да бидеш навивач, тоа си е твое право, ама немој да продаваш неутралност, плс. Ама и сам знаеш, животните од Хамас какви злосторства прават, така да ако не ги споделиш, не значи дека не се случиле.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.361
Поени од реакции
33.460
Во Драчево јавуваат за недостиг од кромид, наводно некој љубител на турски серии дошол со шлепер (плус приколка) и се им собрал. :)
А сега поозбилно... Видеото со децата во кафез првично е постирано на јутјуб во Јануари 2020-та. Во кој универзум тогаш тоа може да биде видео од нападот на Хамас?

Тоа и целосно отфрлам секаква можност дека сум бил соголен на форумов. Лажна вест!!
кога беше соголен
:unsure:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Во Драчево јавуваат за недостиг од кромид, наводно некој љубител на турски серии дошол со шлепер (плус приколка) и се им собрал. :)
А сега поозбилно... Видеото со децата во кафез првично е постирано на јутјуб во Јануари 2020-та. Во кој универзум тогаш тоа може да биде видео од нападот на Хамас?

Тоа и целосно отфрлам секаква можност дека сум бил соголен на форумов. Лажна вест!!

:unsure:
Абе одев јас да барам кромид, точно, но немаше. Ми рекоа дека тендерот за кромидот последните денови го фатил некој со шајкача на глава, тетоважа ЈНА, и бела маица со Путин и Ким Јонг кај што се гушат и на неа пишувало „мы два сердца“. Лицето не сакало да се претстави кое е и што е, сакало да остани инкогнито, носело и арафатка околу врат и беџ некој зелен со бели арапски букви...Единствено што се знае за него е дека сакал да го викаат Катанецо.

Пак си соголен, видеото е поставено пред 12 дена:

Oct 8, 2023 Palestinian Militants Keep Israeli Children in Cages

Повторно ТОНЧ.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.307
Поени од реакции
24.425
Абе одев јас да барам кромид, точно, но немаше. Ми рекоа дека тендерот за кромидот последните денови го фатил некој со шајкача на глава, тетоважа ЈНА, и бела маица со Путин и Ким Јонг кај што се гушат и на неа пишувало „мы два сердца“. Лицето не сакало да се претстави кое е и што е, сакало да остани инкогнито, носело и арафатка околу врат и беџ некој зелен со бели арапски букви...Единствено што се знае за него е дека сакал да го викаат Катанецо.

Пак си соголен, видеото е поставено пред 12 дена:

Oct 8, 2023 Palestinian Militants Keep Israeli Children in Cages

Повторно ТОНЧ.
daj be dosta gnjavis... idi si u podforumot igracnica i pazi da ne ti pobegne zamokot be glup eden... jna putin, kim... gluposti. temata e izrael koncentriraj se na toa ili odjebi.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Free Palestinee...Orrr nooot.....

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.361
Поени од реакции
33.460

Прво, ти се покажа дека видеото е од Јануари 2020-та. Биди маж, признај дека кркаш кромид и тоа е тоа.
Второ во неколку наврати сум ти кажал дека (со умисла) немам гугл акаунт и не можам да гледам restricted jеwtube видеа. Но и тоа би било само од радозналост пошто веќе ти се покажа дека видеото е старо.

Туку со ова „тончовите“ ги потврдуваш тезите на @kano или што?
И слаб сум со познавање такви игри ама од она малку што знам, нели треба да победиш па да го кажеш тоа? :unsure:

Шо напраја бе овие Хамас со гаѓање свои болници... И тоа баш тие болници за кои Израел предупредија да се евакуираат (затоа што најавија дека ќе ги бомбардираат).
Изгледа Хамас за инает сами ги гагаѓаат своите болници, за Израел да нема што да гаѓа. Take that Israel! :unsure:

Последно уредено:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Прво, ти се покажа дека видеото е од Јануари 2020-та. Биди маж, признај дека кркаш кромид и тоа е тоа.
Второ во неколку наврати сум ти кажал дека (со умисла) немам гугл акаунт и не можам да гледам restricted jеwtube видеа. Но и тоа би било само од радозналост пошто веќе ти се покажа дека видеото е старо.

Туку со ова „тончовите“ ги потврдуваш тезите на @kano или што?
И слаб сум со познавање такви игри ама од она малку што знам, нели треба да победиш па да го кажеш тоа? :unsure:
Кај се покажа дека е од Јануари 2020та? На вебархив? :) Демек овие вебархив имаат поголем капацитет од Јутјуб, па ги зачувуваат видеата хахаха...Хахахахаха...Хахахахахахахаха......Добар аргументов брат, бетон, што би рекол еден наш политичар.

Тонч, имаш интернет богами...

А за околу веб архив еве што си „пишал“ во 2016та, не за друго за да намалиш кромид јадење, и од што си најаден мислиш дека сите мирисаат, а ти само мирисаш на кромид:

дддд.png

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.361
Поени од реакции
33.460
1697903079933.png

Сериозно? До 2016та си се враќал да најдеш coal нешо??!? :LOL:

Др'ж:

Остај друго, цидео клипот и на тик ток го имало објавено пред нападите на Хамас. :D
Освен тоа наводно и смеењето е од често употребуван аудио клип.

Note: In Lead Stories' fact check of this video, they found that the sound of the man laughing was nothing more than a piece of audio that had been commonly used in many other videos to make light of humorous situations.

@Vartolu сигурен си дека сакаш да продолжиш?
Дај бе барем кажи рецепт некој. Како го подготвуваш кромидот, го динсташ? Или америчка шема, анјон рингс а? :unsure:

Последно уредено:
Член од
30 октомври 2022
Мислења
444
Поени од реакции
1.271
Интересно ми е кога вие што живеете надвор од Македонија зборите за државни и лични интереси на државата.
За државни и лични интереси можа да зборат само тие шо се напикани во државна администрација и никој друг!?:cautious:

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.026
Поени од реакции
11.203
Интересно ми е кога вие што живеете надвор од Македонија зборите за државни и лични интереси на државата.
Интересно е како кога некој нема аргументи во расправија или едноставно му е преку миле да се докажува со друг, веднаш или се прави поголем Македонец или се кара со друг Македонец *(кој меѓу останатото е иселен заради нефункционалното општество или ради финасии, небитно - најчесто првото) па со тоа мисли дека неговото сопствено јас или „позиција“ во општеството веднаш стануваат повреднувани, а тука се претвора во форумски херој.

Бафра, Дарлинг и слични крстоносни ликови свршуваат во гаќи на вакви муабети. Овај гревот дури и ти лајкал.
Убаво ти одговори Игор, ефтин обид. Срамно дури.

Kako Makedonec imam pravo na toa. Mnogu eftin obid da me zamolcis.
Подобро земи продолжи да се интересираш за Германскиот (пошто едно време го учеше или барем имаше интерес да го учиш) па дувни му ја на време или учи нешто друго од јазици (Руски, пример) па пак дувни му ја пак на време пошто вака или така годините си минуваат. Ќе остани само омразата помеѓу членовите овде шо ја ширите и потрошеното време.

На крај, Владе ќе те смести во ливадарки и чао после. :D

А гледам уште не пропушташ прилика во секој момент да реплицираш на пост од Бјонс и да ја влечкаш по темите. Некои навики умираат тешко, се чудам како не ви се смачи на двете со години - иако знае често и да ти преќути и да те остави последното капаче ти да го ставиш во преписките.

Раздели па владеј, за жал како Македонци на понеубавата страна од оваа поговорка сме по сопствен избор.

Замисли да бевме сложни како шиптаранатa, само замисли... :toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Остај друго, цидео клипот и на тик ток го имало објавено пред нападите на Хамас. :D
Дај го клипот на тикток, значи ЛИНК со видео, за фотошопирана слика никаков доказ не ми е мене..Сакаш да ти направам слика од тикток видео каде Апасиев се обраќа на Генералното Собрание на АСНОМ, 45та, со датум де?

Второ, другар, нели на Твитер секој може да си тресе зелени, и не бил некој релевантен извор на информации. Од каде сега, наеднаш стана?! Така преку ноќ? Јас само твојте зборој ги употребувам...

И, треЌо, со сиот ум мислиш дека докажа нешто со овие петпарачки сајтови со 203 реклами од АлиЕкспрес, и скокачки прозорци? Уау, бетон факти.

И четврто, човек кога ќе се најади кромид, ќе речи леле се најадов кромид, мирисам...Најлошо е кога човек ќе се најади кромид, и ќе му смрди на сите околу а тој мисли дека устата на лаванда му мириса е тогаш е најлош случајј, па уште е и горд на тоа.

И петто, не мора да глумиш адвокат на Хамас. На очигледното зло...Зошто ги мразиш америте...Ти пак мрази си ги, но не мора да поддржуваш зло...

Kajgana Shop

На врв Bottom