Ковидот беше тест за контрола над масите.Украина ја заборавија исто ко и ковидот
Првиот пасус е океј.Носачот е да не им текни на некои трети земји да направат потег во погрешна насока. Не е нешто со што Израел не може да се справи, само ќе ги комплицира нештата глобално.
И прилично функционира тој носачот.
Во Црно Море летаат Авакси и слични чуда, кон ниту еден не е пукано. Бидејќи во спротивно последиците знаеме какви ќе бидат. Знаат и тие што ги поместуваат пиончињата.
Не е пукано ама беше еден приземјен на интересен начин.Носачот е да не им текни на некои трети земји да направат потег во погрешна насока. Не е нешто со што Израел не може да се справи, само ќе ги комплицира нештата глобално.
И прилично функционира тој носачот.
Во Црно Море летаат Авакси и слични чуда, кон ниту еден не е пукано. Бидејќи во спротивно последиците знаеме какви ќе бидат. Знаат и тие што ги поместуваат пиончињата.
Што би идело у прилог на тоа дека безбедносните пропусти се местенка?Сепак било вистина, американците потврдуваат дека Египет на 3 дена пред нападот го предупредил Израел дека Хамас ќе нападне.
Rep. McCaul Expresses Concerns About Intelligence Failures, Escalation of Middle Conflict
House Foreign Affairs Chair Rep. Michael McCaul speaks about his concerns over intelligence failures that missed last weekend's attack by Hamas on Israel. He also says he's worried about an escalation in the conflict beyond Gaza and Hamas and fears that Hezbollah in Lebanon could become involved...www.c-span.org
Хммм ...???
Грешка. Комуњарата е секогаш сама за себе. Личниот интерес е нивен врховен идеал.Албанците и шака комуњари се за палестина, фала богу што не сум во нивно друштво.
Да. Овие Албанци на интернет и по дома. Вјолца Османи и Бујар Османи ги дадоа најпро-израелските изјави кои ги чув од политичари.Албанците и шака комуњари се за палестина, фала богу што не сум во нивно друштво.
Поточно кој искешира повеќе таа страна ја фаќаат.Највисока цена имаат за нивните деца но сеуште никој нема дадено понуда за нивно дете па да видиме за колку ќе го продадат.Грешка. Комуњарата е секогаш сама за себе. Личниот интерес е нивен врховен идеал.
Остај политичарите гледај го населението.Да. Овие Албанци на интернет и по дома. Вјолца Османи и Бујар Османи ги дадоа најпро-израелските изјави кои ги чув од политичари.
Пак 5-6 пати повеќе цивили од други националности биле утепани , ама нека се потенцираат само они и нека биде теорија на заговор што све се врти околу нив.6 000000 civili brat, ima razlika, samo SSSR ima povishe mislam…
Се пофали и ти со твоето знаење од историја. Уште чекам кои се тие предлози за мир од 1917 да ни ги објасниш овде.Па приметив, ликот читал литература за теории на заговор и затоа знаел многу за историјата. Дејан Лучич го чита брат, знаеш ли ти каков светски фактор е он? Го прашаа едноставно прашање, кога постоела Палестина како држава и не знаеше што да му одговори на дечкото што го праша па почна да спинува со теориите на заговор. Еве и ја го прашав за резервите за злато откако истреска зелени дека Ватикан и Швајцарија имале највеќе резерви на злато ( ) он земал Коби ми го спомнува.
п.с. не ме чуди да е рамноземјаш после сите глупости што ги истреска.