Погрешно име

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ви се случило ли некогаш додека сте со партнерот или пак додека се "мувате" со некој да му/и го згрешите името? Или обратно ви се случило ли некогаш место вашето име да изговорат друго? Како сте реагирале во таква ситуација, а ако не ви се случило како би реагирале доколку се случи такво нешто?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ми се случило во момент на возбуда и екстаза да извикам „О, Боже!“ и дечкото да помисли дека него му се обраќам.

Нормално, се шалам.

Таман работа да му го утнам името, јес да сум лост ин спејс, ама па не сум ги имала миљон и четрсто мајко му, па да не знам кој е кој. :pos:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
На почеток додека сеуште четував на мсн со Дафи,од што премногу луѓе од форум ми се уклучија на мсн ми се измешаа имињата.
И...паднавме на муабет со Дафи(онака,чиста заебанција :sviri: ) дека не знае како се викам,арно ама испадна дека знаел.
Тогаш јас се најдов во тесно,пошто tотално заборавив како му беше на него името и сакајќи да се извадам,на зезанција му кажав дека се вика Трпе.:pos:
И кога дојде моментот на запознавање,ја онака нестрпливо пружам рака и му викам "Андреа" и он ми враќа "Филип" и ја у тој момент у себе си викам "Да бе,Филип беше"...:pos::pos::pos::pos:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Не ми се случило да ми го згрешат името, и не ми се случило да му го згрешам името.

Aма ми се случило да му речам "мамо". И "професорке". :pos:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не ми се случило да ми го згрешат името, и не ми се случило да му го згрешам името.

Aма ми се случило да му речам "мамо". И "професорке". :pos:
:pos::pos::pos::pos:

Тоа го заборавив.
Некогаш ми се дешава на мајка ми(а и на другарки,роднини исто така :pos: ) да и речам "мило",а на Дафи "мамо".:pos::pos:

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
mi se slucilo, ama na pocetok na vrska vo koja vlegov na zaebancija, kolku da ne mi e dosadno, a seuste ja sakav taa pred nea. pa si sedevme taka, si zborevme, i nenadejno go kazav imeto na bivsata. taa samo me pogledna i me prasa uste li mislis na nea? jas izmisliv nekoj glup izgovor i mislev sea ako me potsetuva na toa sekoj den, i raskinuvam, ama toa go zaboravi uste istiot den, vika normalno e, se slucuva, luge sme

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Едно време се живо и диво ми се жалеше дека дечко ми ги викал по мое име:kesa: , тоа од многу љубов демек, лол. А на мене не ми се има случено да смешам имиња, а ни ми го смешале. Можеби некогаш во момент на растроеност сум погрешила нечие име, ама на дечко, другарка или некоја позначајна личност не.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
освен што заборавам имиња, ми се случува и фаци да заборавам. Но многу ретко ми се случува да помешам. Ми се има случено неколку пати - но сите што подобро ме познаваат знаат дека сум малце збркан.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ми се има десено еднаш пред некоја година,последиците не се баш интересантни

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Не ми се случило да заборавам нечие име, ниту пак заборавам физиономија. Еднаш ми се случи да ми го заборават името, односно воопшто да не им текнува како се викам, па јас кажав друго и си отидов. Така изреагирав за познаник а за партнер...па не знам зависи што ќе ми текне да направам во моментот.:wink:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
имиња и физиономија на личности ич не памтам доколку тоа било само од едно здраво или онака неколку пати сме се виделе ама баш никаков муабет не сме направиле тотално не ја ставам личноста у мозок одма ми ветрее незнам зашто така и после недај боже да се сретнеме негде никогаш нема да ми текне кој е и што е,но на блиски личности кои ми се драги другари/ки,девојка никогаш не ми се случило да утнам име,а и не ми го утнале до сега(мислам на блискиве)
а како би реагирал девојка ми ако ме нарече со името на екс дечкои па шо знам не би ми било сеедно
па и није свеједно :podsmev:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ух... До сега ми се имаат десено многу глупсти (намерно или ненамерно) ама до толку нееее. Сепак ако не ми иди името на дечкото/девојката културно ке си прашам како се викаше отколку да се изглупирам до безсвест.

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
Не ми се има десено додека се мувам да му утнам име затоа што никогаш не спомнувам име,ама ми се има десено кога ке сретнам некој бивши да не му го знам името

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
I baba mi taka gi grehsva iminjata. Aj nea da ja razberam. ama da se desi na mlad chovek? Hmmm... A bre ajde treba da si otiden so pametot, neshto podaleku od zajchev rid!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
ми се има случено!повеќе пати!но секогаш сум се правел како да се зезам за да видам како ќе реагираат и ми успевало!

Kajgana Shop

На врв Bottom