Погоди го филмот!?

M!ss V

...Supermassive...
Член од
1 февруари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
6
трансилванија, она е пола-вампир пола-човек, ги убива вампирите вооедно сака да го убие и својот татко (оној што ја створил во такво суштество)

Z

Zona Pelucida

Гостин
Зима,затрупан хотел,се појавуваат духови,и позната реплика на филмот е Here's Jonny.Лесно е....

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Можи јас. Ај можи. Не го знам насловот ма филмов, го имам гледано на телевизија пред неколку месеци, скоро цел, само почетокот сум го пропуштил, гледав околу 2 саати што значи сум го пропуштил почетокот, а со тоа и насловот.

Вака нешто беше. Има еден британец, англичанец поточно. Тој заминал во Америка, на Див Запад најверојатно (таму има индијанци).
И човеков ќе биди појден на лов, повеќе дневен со неколку други луѓе.
Тој ќе појди на капење во блиската река. За тоа време ќе дојдат индијанци кај кампот. Ќе ги убијат луѓето, а по кратко време ќе го најдат и ќе го заробат.
Тој со нив ќе живее со години, прво нема никако да можи да се разбира таму. За среќа ќе најди еден полу французин полу индијанец во племето кој разбира англиски и така ќе се разбира. Со тек на времето ќе се вклопи во средината, ќе лови и ќе работи заедно со останатите. Ќе се заљуби со ќерката на поглаварот па и после ќе се ожени. Ќе има војна со друго племе. итн.

Ако знае некој нека кажи кој е. Инаку многу добар филм.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
33
Поени од реакции
4
Може ли некој да ми помогне? Станува збор за една фраза која некогаш, некаде ја имам слушнато. Не сум сигурен дали е од музички спот или српски филм...
Значи од предната страна на една капија од касарна пишува „добро нам дошли драги другови“, а од внатрешна страна пишува „најебали сте другови“, не сум 100 % сигурен дали е така фразата до збор. Би било добро некој што има видено нешто вакво слично да ми каже за кој филм станува збор. Сепак мислам дека е од филм... Благодарам...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Морав да збришам малу поради непрегледност.
Темава не е за погодување на филм преку слики. Можете да го погодувате тој на bibil, а ако не го погоди никој уш некој ден, постирајте нов.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
33
Поени од реакции
4
Морав да збришам малу поради непрегледност.
Темава не е за погодување на филм преку слики. Можете да го погодувате тој на bibil, а ако не го погоди никој уш некој ден, постирајте нов.
Фала ти многу другар што ми избриша пост што многу ќе ми значеше ако ми беше одговорено на прашањето...

Член од
13 ноември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
1
Можи јас. Ај можи. Не го знам насловот ма филмов, го имам гледано на телевизија пред неколку месеци, скоро цел, само почетокот сум го пропуштил, гледав околу 2 саати што значи сум го пропуштил почетокот, а со тоа и насловот.

Вака нешто беше. Има еден британец, англичанец поточно. Тој заминал во Америка, на Див Запад најверојатно (таму има индијанци).
И човеков ќе биди појден на лов, повеќе дневен со неколку други луѓе.
Тој ќе појди на капење во блиската река. За тоа време ќе дојдат индијанци кај кампот. Ќе ги убијат луѓето, а по кратко време ќе го најдат и ќе го заробат.
Тој со нив ќе живее со години, прво нема никако да можи да се разбира таму. За среќа ќе најди еден полу французин полу индијанец во племето кој разбира англиски и така ќе се разбира. Со тек на времето ќе се вклопи во средината, ќе лови и ќе работи заедно со останатите. Ќе се заљуби со ќерката на поглаварот па и после ќе се ожени. Ќе има војна со друго племе. итн.

Ако знае некој нека кажи кој е. Инаку многу добар филм.
Филмот е прилично стар и прилично добар. Се вика Човекот наречен коњ (
A Man Called Horse. Еве ти линкче

http://www.imdb.com/title/tt0066049/usercomments

The One

Оној шо ќутит а све знајт
Член од
16 март 2008
Мислења
189
Поени од реакции
39
Филмов се работи за еден сериски убиец татко на две деца кој пред своите синови извршува убиства и им кажува дека господ му дал список на луѓе-демони кои треба да ги убие.Ова го прерсакажува во филмот еден од синовите на убиецот.Е ај погодете кој е ??? :wink::wink::wink:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Филмов се работи за еден сериски убиец татко на две деца кој пред своите синови извршува убиства и им кажува дека господ му дал список на луѓе-демони кои треба да ги убие.Ова го прерсакажува во филмот еден од синовите на убиецот.Е ај погодете кој е ??? :wink::wink::wink:
Го знам филмот се работи за стар филм работен по новела на Стивен Кинг.

http://www.imdb.com/title/tt0264616/

Инаку во филмов глуми Бил Пакстон многу интересен глумец! во многу добар филм.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Ајде да ја размрдаме темата, инаку лесно е

Маж и жена се запознаваат за време на полагање на возачки испит, тој оди да живее кај неа но потоа дознава дека таа боледува од рак.

Kajgana Shop

На врв Bottom