Зима,затрупан хотел,се појавуваат духови,и позната реплика на филмот е Here's Jonny.Лесно е....
correct :wink:Да не е Blood Rayne?
Фала ти многу другар што ми избриша пост што многу ќе ми значеше ако ми беше одговорено на прашањето...Морав да збришам малу поради непрегледност.
Темава не е за погодување на филм преку слики. Можете да го погодувате тој на bibil, а ако не го погоди никој уш некој ден, постирајте нов.
Извини, не го видов твојот пост. Вратен е.Фала ти многу другар што ми избриша пост што многу ќе ми значеше ако ми беше одговорено на прашањето...
Благодарам...Извини, не го видов твојот пост. Вратен е.
Филмот е прилично стар и прилично добар. Се вика Човекот наречен коњ (Можи јас. Ај можи. Не го знам насловот ма филмов, го имам гледано на телевизија пред неколку месеци, скоро цел, само почетокот сум го пропуштил, гледав околу 2 саати што значи сум го пропуштил почетокот, а со тоа и насловот.
Вака нешто беше. Има еден британец, англичанец поточно. Тој заминал во Америка, на Див Запад најверојатно (таму има индијанци).
И човеков ќе биди појден на лов, повеќе дневен со неколку други луѓе.
Тој ќе појди на капење во блиската река. За тоа време ќе дојдат индијанци кај кампот. Ќе ги убијат луѓето, а по кратко време ќе го најдат и ќе го заробат.
Тој со нив ќе живее со години, прво нема никако да можи да се разбира таму. За среќа ќе најди еден полу французин полу индијанец во племето кој разбира англиски и така ќе се разбира. Со тек на времето ќе се вклопи во средината, ќе лови и ќе работи заедно со останатите. Ќе се заљуби со ќерката на поглаварот па и после ќе се ожени. Ќе има војна со друго племе. итн.
Ако знае некој нека кажи кој е. Инаку многу добар филм.
Го знам филмот се работи за стар филм работен по новела на Стивен Кинг.Филмов се работи за еден сериски убиец татко на две деца кој пред своите синови извршува убиства и им кажува дека господ му дал список на луѓе-демони кои треба да ги убие.Ова го прерсакажува во филмот еден од синовите на убиецот.Е ај погодете кој е ??? :wink::wink::wink: