MiloBilderce
Bukake anyone ?
- Член од
- 7 ноември 2009
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 70
Знам како се повикуваат, а знам и како се убиваат. Ништо комплицирано :wink:
Кој беше ти од овие ?
Знам како се повикуваат, а знам и како се убиваат. Ништо комплицирано :wink:
Според мојата евиденција 47. Иако во еден случај не сум сигурен дали го убив или избега.Колку духови имаш убиено?
Бил Мареј. I always get the girl. Макар тоа била и Сигурни Вивер.
Кој беше ти од овие ?
Се изјаснив другар.Доволно беше со ремет за тоа што го кажа, сега нека се изјасни сам.
Никој не рече дека духовите се вистинска работа. Напротив, тие се само плод на човечката имагинација и фолклор. Гледам дека погрешно си го сфатил мојот пост погоре. Неговата поента беше на шеговит начин да се искаже нелогичноста на твоето тврдење дека си „знаел да повикаш и убиеш духови“:tv:. Затоа би те замолил за поголема сериозност на ваква сериозна темаСпоред мојата евиденција 47. Иако во еден случај не сум сигурен дали го убив или избега.
Бил Мареј. I always get the girl. Макар тоа била и Сигурни Вивер.
Се изјаснив другар.
Мислам дека сите требаа прво да го прочитаат овој пост. Линк
Ахххх таа лекомисленост... :baeh:
плод на бујна фантазија..иначе мои школски ме убедуваат дека повикале дух па игличката сама се мрдала дрн дрн јариња :nesum:Никој не рече дека духовите се вистинска работа. Напротив, тие се само плод на човечката имагинација и фолклор. Гледам дека погрешно си го сфатил мојот пост погоре. Неговата поента беше на шеговит начин да се искаже нелогичноста на твоето тврдење дека си „знаел да повикаш и убиеш духови“:tv:. Затоа би те замолил за поголема сериозност на ваква сериозна тема
П. С. И внимавај во иднина какви изрази употребуваш.
Постот беше само за да кажам дека шегата е на ваша сметка, пошто очигледно „опасно“ реметите. Очигледно јас бев тој што бев сфатен дека стварно верувам во духови, без притоа да биде прочитан постот кој се наоѓа само две мислења погоре. Реметот е на ваша сметкаНикој не рече дека духовите се вистинска работа. Напротив, тие се само плод на човечката имагинација и фолклор. Гледам дека погрешно си го сфатил мојот пост погоре. Неговата поента беше на шеговит начин да се искаже нелогичноста на твоето тврдење дека си „знаел да повикаш и убиеш духови“:tv:. Затоа би те замолил за поголема сериозност на ваква сериозна тема
П. С. И внимавај во иднина какви изрази употребуваш.
Читај поназад, милион пати имаат пишаноа како се повикува дух?
hahahaha preporaclivo za vozrast od 7-12 god.хахахаха...лесно е тоа бе...
брашно,свека,игла и конец и на лист бројки од 0-9 и азбуката и шибај...
хахахах да да што немаат попаметна работа ама верувај оид досада и над 12 години ке го правиш тоа...а сега дали е стварно така за повикување поим неамhahahaha preporaclivo za vozrast od 7-12 god.![]()
нем па на возрасен на вистина да повика па луд ке го напраат после :ija::ija:znaes kako velat .... "pusti deca nek' se raduju"))))))