Woman in Love - Barabar Straisend?Денеска ја вртат песната на антена5, девојка пее на песната, стара песна, а текстот на завршетокот на рефренот иде: over and over again, се надевам оти ќе помогне и ќе ви текне кој е насловот на песната, фала.
на За нас мислиш?ВЕ МОЛАМ
кај може да се најде новата на Брејк, задњата...
фала
Mark Antony - Zoro Soundtrack???Денеска ја вртат песната на антена5, девојка пее на песната, стара песна, а текстот на завршетокот на рефренот иде: over and over again, се надевам оти ќе помогне и ќе ви текне кој е насловот на песната, фала.
За некоја минута на пп :helou:Еј јас барам една песна,српска,забавна е и иде нешто у смисол:ЈА кунем се у љубаааав.
Интересна песничка,па ако ја најде некој,нека ми ја прати.
Ако уште ја немаш ке ти пратам линк по ппNegativ - Ja bih te sanjala?????????
Денеска ја вртат песната на антена5, девојка пее на песната, стара песна, а текстот на завршетокот на рефренот иде: over and over again, се надевам оти ќе помогне и ќе ви текне кој е насловот на песната, фала.
Таа е, дефинитивно, денеска сто пати ја пуштија на антена.Woman in Love - Barabar Straisend?
Абе таа е!Мислам оти не е, woman in love ја знам, друга е
Не е таа, погоре пишува оти женско пееMark Antony - Zoro Soundtrack???
" If I can spend my lifetime loving you
Though we know we will never come again
Where there is love, life begins
Over and over again"...??????????????
ја нема на radiomk ја побарав Може да ја хостираш некаде и да ми пратиш линк?Песната се вика “Ме Разгалуваш, ја има на РадиоМК мислам, јас би ти ја пратил ама немам време сега!