Побарувања на мп3

Статус
Затворена за нови мислења.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
Напишано од bobomindfreak
Што им фалеше на тое јас што ти ги дадов? Или не можеше да се снајдеш?
Дај мене тоа што му даденего ќе го ставам на рапид што и да е. Најверојатно дирекни ликкови му даде така ? јбг најверојатно не пробал десен клик сејв таргет... Ако има онај глупион квиктајм му има почнувано да му свири...

Day4walker

Doyle Brunson
Член од
18 ноември 2008
Мислења
132
Поени од реакции
8
ај Џака Накот-Маријана нигде немозам да ја најдам:party3::party3::party3::party3::party3:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Засега нема да набројувам посебни песни, бидејќи ми треба огромен број.

Ќе почнам со Синтезис, Баклава, Фолтин, Мизар, Архангел и ним слични бендови.

Доколку ви се наоѓаат колекции од нивни песни можеме да се договориме посебно за препраќање, меѓутоа сите сте добредојдени и на мејлов: bratot@gmail.com

Целта ми е организирање журка со македонска музика во странство, па очекувам помош.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Засега нема да набројувам посебни песни, бидејќи ми треба огромен број.

Ќе почнам со Синтезис, Баклава, Фолтин, Мизар, Архангел и ним слични бендови.

Доколку ви се наоѓаат колекции од нивни песни можеме да се договориме посебно за препраќање, меѓутоа сите сте добредојдени и на мејлов: bratot@gmail.com

Целта ми е организирање журка со македонска музика во странство, па очекувам помош.
Види си ПП. :helou:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Здраво Чолиќ - Е драга драга.

Ве молам праќајте!

S

Stefi070

Гостин
APEL DO SITE. VI SE MOLAM DALI NEKOJ ZNAJ KAKO SE VIKA PESNATA , VAKA IMA DEL : I FEELT IN LOVE WITH A BELLY DANCER ,I FEELT IN LOVE WITH A BELLY DANCER ITN. MNOGU E UBA VI SE MOLAM. :smir:

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Да не ја знае некој песнава еве го рефренот:
Ajde da zememo neki dobar auto i odemo,ne brini nikud nema daleko,da spavamo i da se kupamo po celi dan kad pandne mrak,od druge strane reke svetli trag

Ја имам снимено од радио на телефон па мн. шушти иначе цела ја имам снимено и еве ја

S

Stefi070

Гостин
APEL DO SITE. VI SE MOLAM DALI NEKOJ ZNAJ KAKO SE VIKA PESNATA , VAKA IMA DEL : I FEELT IN LOVE WITH A BELLY DANCER ,I FEELT IN LOVE WITH A BELLY DANCER ITN. MNOGU E UBA VI SE MOLAM. :smir:

Да не ја знае некој песнава еве го рефренот:
Ajde da zememo neki dobar auto i odemo,ne brini nikud nema daleko,da spavamo i da se kupamo po celi dan kad pandne mrak,od druge strane reke svetli trag

Ја имам снимено од радио на телефон па мн. шушти иначе цела ја имам снимено и еве ја

da ne e od edo maajka?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Stefi070 напиша:

Bob Sinclair - Belly Dancer

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom