- Член од
- 15 септември 2008
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 337
ја има некој ДЕВОЈКАТА СО ТОЧАКОТ, ама добар квалитет, минимун 128ца?
Кажи како се вика песнава ке пробам да ја најдам.:smir:
ја има некој ДЕВОЈКАТА СО ТОЧАКОТ, ама добар квалитет, минимун 128ца?
Песната се вика „девојката со точакот“ шо не е јасно, да ја побарам и ке ти ја пратам ако ја најдам kpbKENGURКажи како се вика песнава ке пробам да ја најдам.:smir:
се вика... ДЕВОЈКАТА СО ТОЧАКОТ! изведувачи, појма неамКажи како се вика песнава ке пробам да ја најдам.:smir:
Јас ја имам 128-ца е .. ама не ми текнува од кај ја зедов .. можи и рип од јутуб е, ај ке ти пуштам линк по ПП.ја има некој ДЕВОЈКАТА СО ТОЧАКОТ, ама добар квалитет, минимун 128ца?
значи ако е рип јутуб, тоа значи дека е неквалитетна.Јас ја имам 128-ца е .. ама не ми текнува од кај ја зедов .. можи и рип од јутуб е, ај ке ти ја пуштам линк по ПП.
Абе сега ја пуштив арна ми се виде .. од Пепермит е btw.значи ако е рип јутуб, тоа значи дека е неквалитетна.
праќајте само квалитетни мп3ки луѓе, зашто трошите време на рипови и неквалитетни емпетројќи?!
ако ја најдеш прати ми ја и на мене, добро ми звучи наслововКажи како се вика песнава ке пробам да ја најдам.:smir:
Ти ја најдов 256 кб ако сакаш да ти ја пратамсе вика... ДЕВОЈКАТА СО ТОЧАКОТ! изведувачи, појма неам
дададададададада!Ти ја најдов 256 кб ако сакаш да ти ја пратам
256 kbps, рип од јутјуб? хехе.. DVDVideosoft FTW! (Си бираш со колку битрејт, да ја симнуваш)Ти ја најдов 256 кб ако сакаш да ти ја пратам
пратеноСленг - Генгста Оро ??