Јас со мои 180цм, 83-5кг од паркингот кај полицијата за 60-65мин се качувам со минимални паузи...патеката од средно до врв - Димитар-Цветкова и во услови како сега - топло време, за по патики и без ранец....зимно време некои 10-5мин плус....Има некој поима отприлика за колку време се стига од водњанска до крст? Без влечење, средно брзо темнпо
А патувањето низ времето е вклучено во цената?Поаѓањето на автобусите е на 08.09.2009 во 05:00h наутро, а цената за превоз во двата правци, вкупно, изнесува 600 ден (10 EUR).
WoW..Јас со мои 180цм, 83-5кг од паркингот кај полицијата за 60-65мин се качувам со минимални паузи...патеката од средно до врв - Димитар-Цветкова и во услови како сега - топло време, за по патики и без ранец....зимно време некои 10-5мин плус....
Ме зезаш.....WoW..
Македон одат чат-пат навечер, можеш со нив. Челна ламба пазари си и терај....Иначе нешто на Facebook организирање за на Водно, Матка бла, бла?!! Да се упикам некаде, за ова немам друштво :/ , а ми се иде на Водно или Матка навечер/преку ден. Т.е. Супер поминање, а да потрошиш минимум 100 ден.
Ај ќе следам, да видам и членство колку се плаќа.Македон одат чат-пат навечер, можеш со нив. Челна ламба пазари си и терај....
https://www.facebook.com/groups/82156963263/
Отворете тема во „настани“, да не стане оваа „ја ќе идам, ама неам кола“ или слични оф-топик договарачки работи....