Планинарење

• Креатор на темата Креатор на темата EVIL-B
  • Време на започнување Време на започнување

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Планинарите или не?
Јас порано повеќе го практикував тоа одев до Големо Езеро,Неолица,шетав низ Пелистер ама сега некако ме мрзи.
А вие?

во последно време многу слабо , но Водно ми е омилена дестинација кога сум во Ск.
К.Паланка : Јоаким Осоговски и над него

И мене ме смрзи во последно, ама кога се работи за одење на Големо Езеро и да ме мрзи и да ми е мака обавезно ќе одам оти поубо и поопуштено место немам видено.:je::salut:

Нема подобро чувство од тоа да се собереш со друштво и да му ја опраиш на планина, па да му ја седнеш скара, пивце ово оно. Иначе идам на Водно ко ќе можам и секоја година во Крушево преку лето.
Ај кој е за на Водно да договориме некој викенд една тура. Пишете пп. Поздрав

Ај кој е за на Водно да договориме некој викенд една тура. Пишете пп. Поздрав

Јас сум за , да правиме една КајганаВодноСобиранка
освен Баварецот , има некој друг кандидат???

Пошто јас ја начнав темата еве закажувам термин евентуално во сабота за време ќе видиме понатака има време, ама ако идеме до крстот, ај пријавувајте се.

ја сум за , да се собереме ако е убаво времето

Пошто јас ја начнав темата еве закажувам термин евентуално во сабота за време ќе видиме понатака има време, ама ако идеме до крстот, ај пријавувајте се.

Не можам оваа сабота, на училиште сум :(

pa ceples solunska glava sv.ilija pelister setkanje urlikanje no i pazenje na prirodata

хехе

pa ceples solunska glava sv.ilija pelister setkanje urlikanje no i pazenje na prirodata
чеплес и солунска глава ? закон е над моето село Папрадиште си поминал хехе

A za na Ceples ima li nekoj obicno odam tamu i zakon e inaku bev na manastirot na Zrze prilepsko sega na 19-ti e slava na manastirot pa koj saka povelete pisete da se dogovorime mn e ubavo srede planina manastir na karpa

Маркова река, одлично место за уживање, неверојатно....
Следно ми е Смоларски водопади

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom