Пинк 15 - Македонија

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
nekoja informacija koj ke bidat tie 4 pink kanali ???

S

Sheldon Cooper

Гостин
nekoja informacija koj ke bidat tie 4 pink kanali ???
не ни ги треба тие канали, ние во „БJР Македониjа“ сакаме да гледаме квалитетна програма - нешто што Пинк никогаш нема да го понуди

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Барем даваа по еден филм од 20.00 часот, каков таков беше некое разбивање на монотонија од сериите, сега и тоа го укинаа

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
dobro ima pink action,pink movie najnovi amerikanski filmovi eden da imat od ovie dva ubo ke bidi a znaeme za dva pink plus i pink music :)))

S

Sheldon Cooper

Гостин
dobro ima pink action,pink movie najnovi amerikanski filmovi eden da imat od ovie dva ubo ke bidi a znaeme za dva pink plus i pink music :)))
Коj дел од тоа „наменети се за БJРМ“ не го сфати? Ти ако живееш во БJРМ тогаш бараj си ги каналите ама ако живееш во Македониjа тогаш не ти требаат.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Според мојата логика, тие четири канали може би ќе бидат Пинк Плус, Пинк Екстра, Пинк Екшн и Пинк Мувиз. Иначе секој си има свои вкусови, јас Пинк не го сакам за српските музики, туку го сакам поради латино-американските филмови и серии.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Зошто дури сега кажаа дека Пинк не работи?
имаа еден даден рок во кој мора да ги подмират своите давачки и да се промени програмата,но тие истите не беа испочитувани до денеска и затоа им е одземена лиценцата...еве сега гледам дека ги нема повеќе и на сателит

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
имаа еден даден рок во кој мора да ги подмират своите давачки и да се промени програмата,но тие истите не беа испочитувани до денеска и затоа им е одземена лиценцата...еве сега гледам дека ги нема повеќе и на сателит
Зошто да ја менуваат програмата?

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Се прашувам дали овие од радиодифузија имаат консултации со народот,народот кој треба да си каже што сакаат да гледаат на телевизија,ние кој што плаќаме...итоа не мали пари даваме.Кој им даде за право да одлучуваат што ние треба да гледаме.Го слушам оној дрипецон,член на радиодифузија и ми кажува дека нема ништо да изгубам ако не гледам PINK 15 и јас несакам да ги гледам неговите „странски програми ’’ и не ги гледам,така и он нека не ги гледа тие што не ги сака.
HTV,NOVA и други ни ги исклучија....а не праша некој???? Дали тие земаат плата од нас....Ако веќе плаќам сакам да гледам јас да се прашувам,а не тие дрипци да одлучуваат за мене(n):sneaky::mad::(:вонзем:

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Се прашувам дали овие од радиодифузија имаат консултации со народот,народот кој треба да си каже што сакаат да гледаат на телевизија,ние кој што плаќаме...итоа не мали пари даваме.Кој им даде за право да одлучуваат што ние треба да гледаме.Го слушам оној дрипецон,член на радиодифузија и ми кажува дека нема ништо да изгубам ако не гледам PINK 15 и јас несакам да ги гледам неговите „странски програми ’’ и не ги гледам,така и он нека не ги гледа тие што не ги сака.
HTV,NOVA и други ни ги исклучија....а не праша некој???? Дали тие земаат плата од нас....Ако веќе плаќам сакам да гледам јас да се прашувам,а не тие дрипци да одлучуваат за мене(n):sneaky::mad::(:вонзем:
ај ти неплаќај струја и после чудисе зошто ти е исклучиле,да ти биде посликовито зошто повеќе ги нема

Kajgana Shop

На врв Bottom