S
Sheldon Cooper
Гостин
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
не ни ги треба тие канали, ние во „БJР Македониjа“ сакаме да гледаме квалитетна програма - нешто што Пинк никогаш нема да го понудиnekoja informacija koj ke bidat tie 4 pink kanali ???
не биле за Македонија тие 4 Пинк канали предвидени,туку за БЈРМ,иначе сестра на тој газдата од Пинкhttp://www.time.mk/read/0ce09c2330/d4b8518c7a/index.html
4 Пинк канали во Македонија на кабелските оператори(замена за Пинк 15).
Коj дел од тоа „наменети се за БJРМ“ не го сфати? Ти ако живееш во БJРМ тогаш бараj си ги каналите ама ако живееш во Македониjа тогаш не ти требаат.dobro ima pink action,pink movie najnovi amerikanski filmovi eden da imat od ovie dva ubo ke bidi a znaeme za dva pink plus i pink music))
Зошто дури сега кажаа дека Пинк не работи?
имаа еден даден рок во кој мора да ги подмират своите давачки и да се промени програмата,но тие истите не беа испочитувани до денеска и затоа им е одземена лиценцата...еве сега гледам дека ги нема повеќе и на сателитЗошто дури сега кажаа дека Пинк не работи?
Зошто да ја менуваат програмата?имаа еден даден рок во кој мора да ги подмират своите давачки и да се промени програмата,но тие истите не беа испочитувани до денеска и затоа им е одземена лиценцата...еве сега гледам дека ги нема повеќе и на сателит
услов беше да се емитира програма на македонски јазик,но од тоа немаше ништо...Зошто да ја менуваат програмата?
ај ти неплаќај струја и после чудисе зошто ти е исклучиле,да ти биде посликовито зошто повеќе ги немаСе прашувам дали овие од радиодифузија имаат консултации со народот,народот кој треба да си каже што сакаат да гледаат на телевизија,ние кој што плаќаме...итоа не мали пари даваме.Кој им даде за право да одлучуваат што ние треба да гледаме.Го слушам оној дрипецон,член на радиодифузија и ми кажува дека нема ништо да изгубам ако не гледам PINK 15 и јас несакам да ги гледам неговите „странски програми ’’ и не ги гледам,така и он нека не ги гледа тие што не ги сака.
HTV,NOVA и други ни ги исклучија....а не праша некој???? Дали тие земаат плата од нас....Ако веќе плаќам сакам да гледам јас да се прашувам,а не тие дрипци да одлучуваат за мене![]()