Пинк 15 - Македонија

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
епа сега ако биде Пинк 15 нека биде така а не додавано во логото минусче - не лажат од таму се викала Пинк 15 а не го кажуваат минусчето поарно и што го тргнаа
Поарно, поарно.
Ебате битната работа дали имало минусче или немало, ко речи ќе нема леб за јадење утре :icon_lol:

Инаку телевизијава не ја глеам уопште, еднаш начекав едно филмче онака другово све срање им е иста песна сегде де серии, де нешо а-у турбо и такодаље..

Член од
14 октомври 2009
Мислења
78
Поени од реакции
10
sega pink 15 ja ima i na analogen signal vo sk, na istata frekvencija kaj sto bila k-15

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Веб страните и на другите Пинк канали лошо изгледаат. А не знам каква програма подготвуваат, не верувам дека е нешто којзнае колку добро.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
784
Поени од реакции
388
Cabletel во сите реклами кажуваат дека го имаат и Пинк 15 - (со МИНУС) :D

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Значи засега сум ептен разочаран од Пинк, кога и да пуштам има само Фарма, Фарма, Фарма...и само Фарма. Катастрофа.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Пинк очигледно сакаше само да стартува што побрзо во Македонија, ама не ми личи дека нешто сака ептен да инвестира. Сите се попалија на филмовите, а како јас да знам кога кој филм го даваат кога на EPG-то и на програмата воопшто цело време пишува само „игран филм“? Четири прајм-тајм вечери се даваат емисии на Гранд, а останатите три ги пополнуваат со Фарма. После Фарма следува и ново реално шоу од јануари. Тек кога ќе почне Велики Брат ќе се ослоби некој термин на Пинк (ВБ ќе оди на Сител), ама уште веднаш си замислувам дека ќе биде пополнет со некаква теленовела.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Случајно деновиве фатив две интересни филмчиња. Не се жалам и онака секогаш ја прескокнувам :toe: Не ми смета, нека ја уживаат тие што ја сакаат.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
За никаде се,слика-ужас,програма-дно и катастрофа,ваква компанија која има толку пари да не може да инвестира во добрра програма навистина е за жалење

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Контроверзниот Боки 13 во петок 22:30 часот стартува со ново шоу кое ќе се емитува на Пинк 15. Прв гостин во шоуто насловено како "Арена Б13" ќе биде Аца Лукас.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.937
Поени од реакции
8.292
уште три дена и ќе поне реалното шоу Дворец

Kajgana Shop

На врв Bottom