- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.585
- Поени од реакции
- 18.947
Staklo 0.25.Зашто не преферираш стакло пред алуминиум ?
Staklo 0.25.Зашто не преферираш стакло пред алуминиум ?
Da, da, otsega drugi pivca kje si pijam, eve deneska sum na Kozel temno, nemam maka.Оддамна ти кажував дека Скопско и македонските пива (освен Крали Марко) за кур не ги бива. Ти ми се смееше.
Kaj има таква амбалажа кај нас ? Само 0.4 е стакло.Staklo 0.25.
Po odredeni kafichi i kafani.Kaj има таква амбалажа кај нас ? Само 0.4 е стакло.
Можда, ама сигурен сум дека не е на Скопска Пивара.Po odredeni kafichi i kafani.
Po marketive ne sum go sretnal, po tobakava go ima. Mislam deka vo Slovenia go pravat, neka me ispravi nekoj ako gresam.Kaj има таква амбалажа кај нас ? Само 0.4 е стакло.
Веро веќе 2 месеци го цепа. Го викаме прокулин на заебанција.Kaj има таква амбалажа кај нас ? Само 0.4 е стакло.
До твојот газ е и кондицијата. На времето јас на 40+ до кај 15 терав, со 4-5 мочања. Имав колешки кои до кај 7-8 тераа и не одеа во веце. Така да до мајсторот еKolichinski e mnogu ali i dosta mezam plus odam chesto po mala, ima verojatnost i od loshi kebapi da mi e mamurlakot.![]()
Чичо не чини пивото. Ова срање и тоа од ваше време абер си немаат. Исто и со Јагодинското. Татко ми ми го испофали на база на искуството од Југославија. Сега му кажувам дека е рицинус.До твојот газ е и кондицијата. На времето јас на 40+ до кај 15 терав, со 4-5 мочања. Имав колешки кои до кај 7-8 тераа и не одеа во веце. Така да до мајсторот е![]()
Чичин, скоро сите пива се со полош квалитет од пред 20-30 години. И германските веќе не се тоа што беа. Минатата недела бев во Минхен, пробав неколку, тенка работа и кај нив. Се наоѓа по некое локално, ама све што е сериско не е тоа што беше. Уште Чесите држат некое ниво, друго како ти се потрефи. А за Скопско и Даб да не ти зборам. Јас од една серија Даб, се отцепив од чешање, ама цела гајба ми беше, мораше да се испиеЧичо не чини пивото. Ова срање и тоа од ваше време абер си немаат. Исто и со Јагодинското. Татко ми ми го испофали на база на искуството од Југославија. Сега му кажувам дека е рицинус.