Држат постојан квалитет. Одамна не сме се судриле, ама на времето кога во Гиго имаше 30 видови пиво, се дружевме.Pred nekoe vreme 80 i neshto beshe, sega 60 i neshto, 63 mislam. Ubavo pivce.
Прегледај го приврзокот 447198
Каде ќе се отвара ?Нов пивски бар ќе има во Скопје, Ребел Ребел.
Униканта понуда спремаат, според постовите на Инста.
Ќе имам ново омилено место сезонава![]()
Дебар маало.Каде ќе се отвара ?
Оффф значи со цени ќе биде Beer Garden vol.2 .Дебар маало.
Ај што е катастрофа пивово па уште и на латиница го напишале...Има нов Златен Даб, на вкус малце погуст, накај Скопско тера, ако воопшто нешто ви значи тоа.
Прегледај го приврзокот 447310
Ова го пробав последен пат кога бев у Будимпешта (околу нова година). За тој период не беше (ама сега у обичен маркет да не пребирам), ама за летно време кога е топло мислам дека е одлично пивце. Ниско газирано, нема јак изразен вкус на хмељ, малку пониско алкохол. Буквално да го цепаш по плажи цел ден да сузбиеш сол од морето
Скроз. Му фали вкус, така да добро оладено го препорачувам.Ова го пробав последен пат кога бев у Будимпешта (околу нова година). За тој период не беше (ама сега у обичен маркет да не пребирам), ама за летно време кога е топло мислам дека е одлично пивце. Ниско газирано, нема јак изразен вкус на хмељ, малку пониско алкохол. Буквално да го цепаш по плажи цел ден да сузбиеш сол од морето![]()
Само што го пиев, може за на плажа ова, лесно.
Да ми стигнат деновиве уште 2 и ќе пуштам во другана тема. Периодов ја збогатив малце колекцијата (фала Тему)Само што го пиев, може за на плажа ова, лесно.
Туку пушти ХД слика од количките под телевизор, ми фатија око. Јас го запоставив некако тоа хоби, имам уште неколку останати од порано.![]()