Ме избањаа и мене убаво со пивото, два пати се пресоблакав таму иначе урипав и ја у 2-3 шутки, бев лево од камерата и светлото (тоа високото) и лом беше таму. Си истураа пиво од шишиња врз глава, прскаа ко луди лом не направија хаха. Ама Дубиоза грмеа, лудница беше башЛудница беше вчера посебно на Дубиоза, уште нозете ме болат а и неколку модрици од шутките за успомен иам кога се туширав сабајле на очите ме печеше од пивото што беше упиено во косата, телото итн. Се на се одлична и музика и скара и пиво.
Друштвото отидоа таму после и утепев еден саат сигурно таму кај споменикот, супер беше , само незнам дали имаше договори од кајгана да се најдеме таму, не ја пратев темаваКакво пиво истурање се собравме едно 25 души се фино културно воспитани кај Споменикот од Ацеta позади копјето и нема пиво истурање, шутката беше приватна забава така да немаше проблем .
Немаше никаков договор да се сретнам јас лично за друг не знам.Друштвото отидоа таму после и утепев еден саат сигурно таму кај споменикот, супер беше , само незнам дали имаше договори од кајгана да се најдеме таму, не ја пратев темава
toa obaveznoИ паркингот 50 денари е .
Кај мене пред куќа 30 кој сака контакт во ПП .toa obavezno
i lani bese taka
blisku li si do centar,ako si daleku ne mi se isplakjaКај мене пред куќа 30 кој сака контакт во ПП .
Десет минути пешки .blisku li si do centar,ako si daleku ne mi se isplakja
i nimu koga ke se vratam da ja najdam kolata na trupcinja
кај дигиталнио сат беше??Ме избањаа и мене убаво со пивото, два пати се пресоблакав таму иначе урипав и ја у 2-3 шутки, бев лево од камерата и светлото (тоа високото) и лом беше таму. Си истураа пиво од шишиња врз глава, прскаа ко луди лом не направија хаха. Ама Дубиоза грмеа, лудница беше баш