Пејачот Влатко Илиевски пронајден мртов

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Да, депресијата не бира. Затоа што најчесто не ни може да бира. Самиот човек си ја бира нејзе.
Така е, секој си бира депресија. Ако ја одбереш, ќе ја добиеш - ако не, немаш гајле.
 
Член од
10 септември 2009
Мислења
156
Поени од реакции
48
okolnostite ne gi birame sekogas sami...
losha familija, te tepa, te ponizuva, bez kesh si kade...?? da ne zboram za bulling po decava u skolo I red drugi stvari... i kaj sosema normalni, zdravi luge moze da dojde do teski psihicki sostojbi... kako ke se spravime so toa E nas izbor, hrabrost, borbenost.

se izvinuvam za off topic, no slucajov bas me potseti na luge koi gi znam i seuste se borat...

Samo labilen karakter, pari na strana plus, it usually spells suicide.
 
Член од
10 септември 2009
Мислења
156
Поени од реакции
48
ne mora, zatoa pisav plus i ako e so kesh, fancy fake shitovi... glupi bezvredni luge... uste pomalce se sansite za uspesno vadenje od toj pat... mislam deka mi ja svativte poentata vo prviot post...
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.896
Поени од реакции
35.348
... ако како јавен медиум се нафаќаш да информираш како вест на денот дека починал пеачот Влатко Илиевски, „должен си да се доискажеш зошто,како, па макар отишол на лице место и доколку не се можни достапни информации потруди се да ги дознаеш“, а не само починал во свој автомобил и толку, го погребале денес и толку...?? и финито? па што ако се дрогирал, може и се коцкал, можеби се опијанил со алкохол, па ете му се слошило, па некој го „скинал“?? каде се информациите? може бил со некој во автомобилот кој свесно му наштетил на Влатко, може Валтко бил убиен и оставен така сам во кола... зарем убиствата мора да се „гледаат“ НА ТЕЛО? и автомобилот толку им треба за експертиза како да не колку да се заташка и заборави работата :facepalm:
мене ова воопшто не ми се допаѓа без разлика колку е тешка вистината сепак е вистина, вака се остава простор за сомневање дека е наместена работата и човекот може ни крив ни должен бил убиен? а ваму демек самоубиство предозирање само од „ рекала казала коментари “ зашто одговорните институции не го крими испита и јавно дадат изјава, па нели бил јавна личност ? :mad:
 

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
27.645
може и се коцкал, можеби се опијанил со алкохол, па ете му се слошило, па некој го „скинал“?? каде се информациите? може бил со некој во автомобилот кој свесно му наштетил на Влатко, може Валтко бил убиен и оставен така сам во кола...
а може и во пченките да бил
 
Член од
10 септември 2009
Мислења
156
Поени од реакции
48
potpolno se soglasuvam, bravo bijons...
mozeme samo da spekulirame pa i da e najlosha varijanta koja i da e treba da se kaze... moze vistinata ke bide pouka za nekoi, mozebi druga vistina i istrazuvanje treba da odnesat nekoj na sud...

we don't know...
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.896
Поени од реакции
35.348
...јас не можам да заборавам кога прочитав недоамна дека таму во затвор се самоубил - се удавил во кофа? ја наполнил кофата со вода ја пикнал главата и решил на самоубиство и се удавил во 3 литра вода! :facepalm:
и толку, самоубиство во кофа со вода!:bance: - closed!
...што ако Влатко бил со некоја „позната личност“ седната на седиштето до него ја направил/а бељата и побегнал/а , а ваму и онака е мртов дај да не спомнуваме личноста што седел/а на сувозачкото место?
да бил сам, зарем немаше да се примети веднаш дека не е нешто во ред од минувачите? од зграда со двоглед гледаат све што се случува наоколу ние сме опасен народ како видео камери сме, кој каде иде што прави, во автомобил со кого е што како ? :toe:
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.493
Докторке, ако се контаминираш со наркотици со години и пропорционално ја зголемуваш дозата, знаеш кои се последиците така? Какви црни убиства, не влагајте во филмови.
 
Член од
27 септември 2010
Мислења
5.052
Поени од реакции
7.104
И држи вода муабетот на @bijons кога можеа да го убијат во сообраќајна несреќа младенов, не е проблем и да го убијат и влатко со наркотоци ... и онака си толкува просечниот македонец онакакако што ми одговара - односно македонска работа.
Ете ќе кажеш дека пеел на нечиј митинг и @Ставрогин ќе каже така му требало, а и плус у комбинација со дугачка коса, менѓуша плус слушал рок, гарат бил џанкер плус и така му требало уствари и добро што умрел го поштедил човештвото од неговите гнасотии ... нема што таквите да ги жалиме.
Него таквите како @Ставрогин ќе треба да ги жалиме, фини луѓе, образовани, начитани, вработени у министерство, лепота луѓе, висок коефициент на интелигенција .. е таквите е штета да ги изгубиме.
Пееше неколку години по ред и на гевгелискиот хепенинг организиран од сдсм. Не знам оти го поврзувате со политика...
 
Член од
15 јули 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
7.619
Утре на 1 тв во 17 часот ќе биде емитувано последното интервју кое сеуште не го емитувала телевизијата а снимено е неколку дена пред смртта.

Малку ме нервира што сега медиуми ќе прават поени за да бидат гледани, истото беше и со Тоше но сепак па од друга страна и добро е да не се заборави еден музичар.

Жално е што дозволил да биде роб на тие лоши пороци ако воопшто и тоа било причината за смртта како што сите пишуваат на интернет. Убав дечко, му се наредлие коцките во животот да биде она што посакувал пеач иако нема многу добар глас за тоа, но си го истрошил брзо животот на 33 години.
 
Последно уредено:
L

Löwe

Гостин
Не ми е јасно како курир уште немаат наслов дека Влатче умрел од мака за преспанскиот договор...
Screenshot_20180708-200201_Facebook.jpg
 
И

Име И Презиме

Гостин
Некои бараа темава да се затвори, лошо се зборело за Влатко... ја би побарал да се затвори секоја тема каде што ќе постираш. Очобол ти се постовиве.
Невистини и шпекулации се пишуваат тука.Целта на пишувањето на одредени членови е оцрнување на Влатко поради негови настапи за вмро.Но ке разберам гнев и огорченост кон живи луѓе, а да се ситите на починат млад човек е психијатриски случај.
Лесна ти земја и бог да те прости, Влатко, уживај во слободата и летај во небесата мирно и достоинствено.Луѓето се грешници и но затоа ти си сега таму горе со ангелите прерано пратен.Чувај ги сите, колку и да газат на земјата, еден ден сите ке бидеме заедно но на друго место...
 
Член од
10 април 2018
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.550
човек на тие години од природна смрт не умира.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom