Neka pchne da raboti pa neka nee PM
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
НЕ бре човеку дефинитивно не си саглам,тенџерињата ги избегнуваш вешто ама кај и да е ќе мора да сркаш.
Абе толку лине разбра дека никогаш нема да “ РАБОТИ“ ?
Мислам топрво ги откриваш можностите на моментум дискот или тркало како што го викаш ти,ајде за некоја деценија ваљда ќе ја откриеш и магијата на трансмисиониот редукторски систем.
--- надополнето: 3 декември 2012 во 23:16 ---
kAKVI CHUDA I MOZNOSTI SODRZI TRKALOTO E DA SE CHUDISH NO PREDHODNO TREBE DOBRO DA MU GI RAZRABOTISH SITE VARIJANTI I SE IZVLEKUVAAT MNOGU DOBRI RESHENIJA - TOA E STVARNO NAJ ZANIMLIVO I NAJ INTERESNO DA SE PROUCHUVA I ISTRAZUVA.
--- надополнето: 3 декември 2012 во 16:37 ---
E sega - imam edna molba ili baranje do vas ili koj e vo moznost da odgovori na moeto baranje ili vo kratki crti baram nekoj od vas ili vash rodnina ili prijatel ili chovek so firma da mi podgotvi dva proekta so site dimenzii po razmer ili se naj profesionalno da mi izgotvi dva proekta za ovaa mashina za da podnesam do Vladata da gi finansira proektite za da istite se izrabotat vo nekoja firma.Bidejki vchera izjavi potparolot na Vladata deka posli nova godina Vladata ke formirala fond za inovacii i po proekt ke se dodeluvaat do 10 iljadi evra.A jas za о izgotvuvanjeto na proektite no da bidat so pechat ke si platam a ke se dogovorime dali predhodno ili ako e mozno ke platam od odobrenite sretstva ako go dozvoli toa Vladata no ke zavisi od cenata na chinenjeto na podgotovkata na proektot.Koj moze da mi pomogne neka pisha slobodno ili da mi dade upatstvo kako i kade e naj dobro.
Јас можам да ти помогнам бе војче еве јас, пошто си сигурен во твојот изум,ќе ти средам да земеш кредит 15 000 евра, и отпојке ќе ти бидат тие пари, ќе стаиш куќата под хипотека , кога ќе проработи машината експресно ќе си ги земеш парите и ќе го исплатиш кредитот .
Еве ти понудив помош ти пружам рака.
Единствената машина која што е и приближно до перпетум мобиле е оваа, и тоа призната од сите релевантни фактри како таква. Е сега колку е искористлива,и колку може да се искористи тоа е веќе друго,сепак има непрекинато движење.