Патрола на Алфите нападната кај ПМФ во Скопје, еден загинат, двајца повредени

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Шо е ова бе Скопје, Сомалија стана...

Сочуство до Семејството на погинатиот, ама првпат после толку години, се пробува да се искорени криминалот и корупцијата..

да во право си за тоа и не знам зошто се противат овде некои...мислам време беше да се почни да се превзема нешто..

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Лејјј прееска влагање алфи во кладилница и апсење луѓе. Секаде се цајканиве моментално, посебно бутел и чаир.
Pa ja ne sum budala sto vecerva sprotivno na sekakva moja prethodna praktika se pribrav vo deset saatot doma. Ihaaaaaaa, godini i godini pominaa otkoga posleden pat sum bil vo deset saat doma... :toe::toe:
Ke go jade nekoj vecerva :toe:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Pa ja ne sum budala sto vecerva sprotivno na sekakva moja prethodna praktika se pribrav vo deset saatot doma. Ihaaaaaaa, godini i godini pominaa otkoga posleden pat sum bil vo deset saat doma... :toe::toe:
Ke go jade nekoj vecerva :toe:
Кусо да е било кој што се радува на оваа ситуација...
Едит: Не целев кон тебе, не го сваќај грешка.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Дали ја насетувам новата кампања на Владата,'' Панцир за секој Студент '' ( тм ) со оглед дека пукањето се случи пред ПМФ . :toe:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ај шом си бил на лице место објасни шо се дешаваше пошо стана муабет за однесувањето на алфите...
Бев во кладилницата да уплатам кога од едната врата двајца со калаши влегоа и почнаа да бараат лични карти и да претресуваат. Јас мал им се видов па се тргнав на страна. А баш во таа кладилница чмаат локалните багабонти/мафијаши/преваранти. Колку што видов приведоа еден тип шо во Бутел се прави манга невидена ама сега цмиздреше пред алфите. Знаат цајканите кој каде се движи. Вечерва било интересно во станиците.

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
Сочуство на семејството на загинатиот...

со ред требење на криминалците треба...

Има некои инфомрации за уапсени ?

Член од
23 октомври 2008
Мислења
137
Поени од реакции
9
Odma kontranapad, zaobikoli selo i pod zestoka artiljeriska paljba, pa da vidiv oni so kogo se zakacav.

L

Lezbiangirl

Гостин
Дали ја насетувам новата кампања на Владата,'' Панцир за секој Студент '' ( тм ) со оглед дека пукањето се случи пред ПМФ . :toe:
:pos2: mislam deka vaka podobro ke zvuci vaucer za pancir за секој граганин на Рм

Mag_sk

••• dreamer •••
Член од
8 октомври 2008
Мислења
43
Поени од реакции
0
Прво да изразам сочувство до семејството на погинатиот...нека му е лесна земја.

Инаку мислам дека Алфите сигурно знаеле нешто, штом биле таму...А дека се безобразни и дрски нема везе...бар јас кога имав една средба со нив, беа максимално културни и со почитување, си ја вршеа луѓето работата како што доликува...за пофалба.
А тоа дека не смееле да се закачаат со некоја фамилија....абе луѓе па ова држава ли е што ли е? Ке се плашиме сите од некоја фамилија! Ке се пупиме сите а они ке бираат кај да го стават...па ај у пм со таквите фамилии кои да се ...
Не сум партиски определена ама за борбава со криминалов , секоја чест на владава. Требаше оваа борба одамна да се почне.
Нека им ја сотрат тоа семката на криминалциве у државава!:violent1:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Го убија Зоран Марковски...пак!

*omg, they killed Kenny*

Што ти е на тебе бе? Он загина бранејки ја татковината од луѓе такви како тебе и немаш никакво право да го споменуваш !!
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Напишано од rymz
Го убија Зоран Марковски...пак!

*omg, they killed Kenny*

-Иди лечи се бре...најфер најдобар човек, нема лош збор за него во цел град да чуеш, красни деца и жена остави ради тие хиените ваши...

А

Ајсшутер

Гостин
Во Кучевиште........"srpskata zona".....?!?
Автомобилот е најден во Кучевиште близу Чучер Сандево така да најверојатно оние кои пукале или се пребегани на Косово или се упатиле кон Липковово.
Местото со плаво е Кучевиште.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Кааааде бееее... КОЈ ке пријавиш, КАДЕ ке го пријавиш и НА КОГО е го пријавиш??? Работава е КАДИЈА ТЕ ТУЖИ КАДИЈА ТЕ СУДИ ( ко што кажуваш ти )
Малце ти се 20 броја по весници, еден за корупција, еден за малтретирање, еден за лошо возење на крајслерите. За све има број сега. Повиците се најчесто анонимни.

Со алфи на 3 недели имам работа, секогаш прво они се легитимираат и зависи од ситуацијата никогаш не траеле средбите повеќе од 2 минути. Вчера само затоа што не знаев за ситуацијава, два пати го јадев. Еднаш од кола ме извадија и втор пат кога идев пешки, ме грабнаа, ми ја тргнаа капата и ме легитимираа. Мада, и мене би ми било сумљиво некој така да ми пријде, од позади, со капа и капуљача и светло у контра на холидеј ин паркингот. И после тоа како што они ми препорачаа си отидов дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom