Парфеми

Член од
6 мај 2023
Мислења
4
Поени од реакции
0
Другари вчера ми стигна Cedrat Boise Intense купен од fragrancemk . Изгледав едно седум-осум унбоксинг видеа на јутјуб и сите имаа бач код на долниот дел од кутијата, на долниот дел од мојата амбалажа нема бач код а и буквите со текст се на различно место. Еве две слики една од мене, една од јутјуб видео.
Од fragnancemk ми одговорија:
Бач кодот е отстранет заради декодирање. Скоро сите парфеми од Mancera/Montale што ги добиваме се без бач код.
Декодирањето се врши за да се скрие изворот, инаку би биле приморани да ги продаваме по цена препорачана од производителот, во овој случај околу 25-30% поскапо. Парфемот е оригинал и од фабрика излегува со бач код исто како и другите.

Ваше мислење ке ве молам.
1683369865148-2.jpg Capture.PNG

Член од
22 август 2022
Мислења
7
Поени од реакции
1
Здраво, има ли некоја ФБ група за македонски парфем ентузијасти?

Член од
21 март 2023
Мислења
166
Поени од реакции
369
Другари вчера ми стигна Cedrat Boise Intense купен од fragrancemk . Изгледав едно седум-осум унбоксинг видеа на јутјуб и сите имаа бач код на долниот дел од кутијата, на долниот дел од мојата амбалажа нема бач код а и буквите со текст се на различно место. Еве две слики една од мене, една од јутјуб видео.
Бач кодот е отстранет заради декодирање. Скоро сите парфеми од Mancera/Montale што ги добиваме се без бач код.
Декодирањето се врши за да се скрие изворот, инаку би биле приморани да ги продаваме по цена препорачана од производителот, во овој случај околу 25-30% поскапо. Парфемот е оригинал и од фабрика излегува со бач код исто како и другите.

Прегледај го приврзокот 377676Прегледај го приврзокот 377677
Не знам, јас немам никаква доверба ни во нив ни во Шатци. Единствено Белодоре ми се релевантни и од Македонија би зел парфем исклучиво од таму.

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168

Прегледај го приврзокот 377676Прегледај го приврзокот 377677
Мене истото ми го рекоа кога им побарав да ми сликаат бач на Касаморати Мефисто. Види пробај исконтактира со Mancera преку инста или меил и кажи ако ти вратат.
Автоматски споено мислење:

Здраво, има ли некоја ФБ група за македонски парфем ентузијасти?
Треба да се направи...

Член од
22 август 2022
Мислења
7
Поени од реакции
1
Мене истото ми го рекоа кога им побарав да ми сликаат бач на Касаморати Мефисто. Види пробај исконтактира со Mancera преку инста или меил и кажи ако ти вратат.

Треба да се направи...
Да, има една србска , кај сто се доста активни, делат парфеми, и се препродавват деканти по доста реални цени, за разлика од цените кај некој наши продавачи....
"Parfemska družina - SCENTGAZAM"

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Има одамна и македонска и српска, бааги поголема од погорната.

Член од
6 мај 2023
Мислења
4
Поени од реакции
0

Треба да се направи...
Capturdfde.PNG

Kajgana Shop

На врв Bottom