- Член од
- 8 август 2005
- Мислења
- 456
- Поени од реакции
- 78
Незнам зашто не боли..уствари да бидам искрен...ме болело првиот ден..вториот помалку...третиот скоро ич..no..дали тоа е поврзано со менталниот склоп на еден балканец или..традиционалното е вклопено во нашата глава...незнам..Дивајн напиша:А зошто повеќе ве боли вас мажите ако жената имала повеќе партнери? Колку и да негирате, сите го мислите истото, а мака ми е од тоа да сум искрена. Не викам воопшто дека е убаво без осет да се менуваат партнери, и крајната бројка да е троцифрена, ама па што ако од првите тројца не и се погоди ниту еден на жената? Треба ли да се земе со третиот за да не се зголеми бројката и да ја надмине таа на мажот?
А и за мажите истото го мислам ... обратно ми е мене ... поголеми фраери ми се тие кои не ја поминале секоја девојка во градот, и кои имаат нешто што не го знаат ... така ќе има што да учи со мене, нали?
Значи, тука некаде лежи и мојот одговор ... не дека ми е пресудно, ама не сакам мојот сопруг да е некој што ја легнувал секоја која стигнал. Тука не мислам на врски, дека нормални врски кои траат повеќе, и да сакаш неможеш да ги имаш повеќе од десеттина.
На крај Диванје..доагаме на истото...Не е битен баш бројот..но да немаш барем чувство дека партнерот... го поминал половина град