Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Ја викам дека ако ја кажам курбан е на таа дата, после толку дена у тие области има толку заболени, поради тие и тие работи, со слики докажани и видени од целаа јавност.
Ти, курлис и другите можете да ми побиете бројки, да негирате информација, да кажете лажеш за ова, лажеш за она.
Но, не, наместо тоа вие одите адхоминем и ме обвинувате за исламофобија. Откога бе кажување на вистина е исламофобија?

Не ми го спомињај Пуно. Колку и да изгледа неверојатно, него повеќе го ценам од такви ко вас.
Автоматски споено мислење:

@puno
Готов е!

(се шегувам, сите знаеме дека господинот Груевски го помилуваше за браната)
Господинот Ахмети е жртва, немој ти вакви работи :)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
649
Поени од реакции
2.107
Една од најубавите вести последниве 20 години,ако не и најубава.
Нека му е честито :ајнапиво:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ја викам дека ако ја кажам курбан е на таа дата, после толку дена у тие области има толку заболени, поради тие и тие работи, со слики докажани и видени од целаа јавност.
Ти, курлис и другите можете да ми побиете бројки, да негирате информација, да кажете лажеш за ова, лажеш за она.
Но, не, наместо тоа вие одите адхоминем и ме обвинувате за исламофобија. Откога бе кажување на вистина е исламофобија?

Не ми го спомињај Пуно. Колку и да изгледа неверојатно, него повеќе го ценам од такви ко вас.

@puno
Готов е!

А од кај знаеш кои се тие што дежураат да видат кои се исламофоби на форумот? Може и самите се припадници на "дел од граѓаните" и се служат со лажно обвинување.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456

@puno
Готов е!

Не ме мешај во твојата имагинарна борба.
Ако си приметил јас еднаш кажувам и не се расправам ко портарка на улица.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574
И знаеш зошто? Оти овде малце мажи има што би оделе да се борат со албаниците, а не ми е стил да се правам лицемерен патриот зад тастатура.
Има мажи кои биле спремни да се борат и кои биле на служба 2001-ва.
Но сега, после се што се случи, малку е нереално повторно да се очекува истото од нив.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
Има мажи кои биле спремни да се борат и кои биле на служба 2001-ва.
Но сега, после се што се случи, малку е нереално повторно да се очекува истото од нив.
Затоа сега му се качи на пуно на глава, не можеш офлајн, па ај онлине :)

Туку ај за пуно разбирам, и тој се задева и провоцира, ама не можам да те разберам и тебе и наќо ко ќе му се качите на глава на Deni во темана за Корона. Човекот е фин и си кажува дека не ги поддржува албанциве што лудуваа со ифтарите, ама вие не можи да престаните да му качувате на глава.

Шо ќе постигните со тоа?

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204

Туку ај за пуно разбирам, и тој се задева и провоцира, ама не можам да те разберам и тебе и наќо ко ќе му се качите на глава на Deni во темана за Корона. Човекот е фин и си кажува дека не ги поддржува албанциве што лудуваа со ифтарите, ама вие не можи да престаните да му качувате на глава.

Шо ќе постигните со тоа?
Тoчнo,чoвекoт deni беше фин дур не ги стaвивме Албaнците и Муслимaните нa тaпет,a пoтoa пoчнa дa ги лaјкнувa сите пoстoви нa oние кoи релaтивизирaaт зa дневницa,му стaнa и теснo и жешкo нa темaтa.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574

Шо ќе постигните со тоа?
На Дени не сум му се качил на глава никад (исто и Наќо, колку што знам). А и на некои други членови Албанци од форумов.
У ствари, на Дени никој овде не му се качил на глава. Освен можда некои кои го етикетираат како хипохондрик, со што не се слагам баш.
Тоа е моја перспектива, може не сум сто посто у право, не пратам баш све.
А темава ќе биде жешка, тука нема збор. Особено кога ќе дојде време, наскоро, за формирање влада.

Малку зезанција со претеризмите од нивната програма (или барем што така се перцепираат) и претеризмите во форма на реакции-заклучок од нивните критичари. Ти одма тука со навреди Дуа Љипа ова она. Не дека ме спореди со женско, него иредентист :P
те ставив со Дуа Липа, само заради тоа што и двајцата постувате етнички мапи
а не по никоја друга основа

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
На Дени не сум му се качил на глава никад (исто и Наќо, колку што знам). А и на некои други членови Албанци од форумов.
У ствари, на Дени никој овде не му се качил на глава. Освен можда некои кои го етикетираат како хипохондрик, со што не се слагам баш.
Добро еве соборецов твој одма те поби :pos:

Инаку тоа дека не си напорен е твое субјективно гледање на нештата :)

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Квоти во нормални држави требаат за да им се помогне на инвалиди, луѓе со пречки во развојот и така натаму... Единствено Албанците во МК бараа квоти, другите малцинства немаа проблем да си ги заслужат работните места, па така на пример Власите се застапени далеку повеќе од пропорционално...

Уствари кога ќе размислиш малце.... првата реченица има смисла, кога станува збор за вас... Кој човек нормален у мозокот штити убијци кои во класичен исламистички стил убија 4 невини деца... И правеа насилни протести за нивно ослободување...
И алиени да беа албанците со далеку поразлични морални вредности од тоа што вие замислувате немаше да имаат таква мала застапеност на вработување по администрација, без глава да беа поголема застапеност ќе имаа.
Вие со меритократија немате допирни точки.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.574

Инаку тоа дека не си напорен, е твое субјективно гледање на нештата :)
Може било кој што да каже.

Можам ја да кажам дека си ти олицетворение на правдата и етиката, ама ќе имам ли некој пост да цитирам како доказ?

Штом велиш дека сум му се качил на глава, најверојатно имаш повеќе мои постови на ум.
Еден да видам, ако може.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204

Инаку тоа дека не си напорен е твое субјективно гледање на нештата :)
Друже,слoбoднo зaбивaј јa глaвaтa кaкo нoј у песoк,сaмo не ве рaзбирaм пoсле зaштo се жaлите

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
И алиени да беа албанците со далеку поразлични морални вредности од тоа што вие замислувате немаше да имаат таква мала застапеност на вработување по администрација, без глава да беа поголема застапеност ќе имаа.
Вие со меритократија немате допирни точки.
Па нормално кога ве лажеа дека сте неписмени зошто немате школи на ваш јазик... Сега имате и школи на ваш јазик и факултети, имате и дипломи... па пак останавте неписмени и ви требаат квоти ко на ментално заостанати..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom