Ја викам дека ако ја кажам курбан е на таа дата, после толку дена у тие области има толку заболени, поради тие и тие работи, со слики докажани и видени од целаа јавност.
Ти, курлис и другите можете да ми побиете бројки, да негирате информација, да кажете лажеш за ова, лажеш за она.
Но, не, наместо тоа вие одите адхоминем и ме обвинувате за исламофобија. Откога бе кажување на вистина е исламофобија?
Не ми го спомињај Пуно. Колку и да изгледа неверојатно, него повеќе го ценам од такви ко вас.
Али Ахмети е повикан за сведок од страна на Специјалното обвинителство за Косово со седиште во Хаг, како што потврди лидерот на ДУИ на својата официјална фејсбук-страница. Тој во објавата наведува дека без двоумење ја прифатил поканата и воспоставил конструктивен и коорперативен контакт со...
Ја викам дека ако ја кажам курбан е на таа дата, после толку дена у тие области има толку заболени, поради тие и тие работи, со слики докажани и видени од целаа јавност.
Ти, курлис и другите можете да ми побиете бројки, да негирате информација, да кажете лажеш за ова, лажеш за она.
Но, не, наместо тоа вие одите адхоминем и ме обвинувате за исламофобија. Откога бе кажување на вистина е исламофобија?
Не ми го спомињај Пуно. Колку и да изгледа неверојатно, него повеќе го ценам од такви ко вас.
Али Ахмети е повикан за сведок од страна на Специјалното обвинителство за Косово со седиште во Хаг, како што потврди лидерот на ДУИ на својата официјална фејсбук-страница. Тој во објавата наведува дека без двоумење ја прифатил поканата и воспоставил конструктивен и коорперативен контакт со...
А од кај знаеш кои се тие што дежураат да видат кои се исламофоби на форумот? Може и самите се припадници на "дел од граѓаните" и се служат со лажно обвинување.
Има мажи кои биле спремни да се борат и кои биле на служба 2001-ва.
Но сега, после се што се случи, малку е нереално повторно да се очекува истото од нив.
Има мажи кои биле спремни да се борат и кои биле на служба 2001-ва.
Но сега, после се што се случи, малку е нереално повторно да се очекува истото од нив.
Затоа сега му се качи на пуно на глава, не можеш офлајн, па ај онлине
Туку ај за пуно разбирам, и тој се задева и провоцира, ама не можам да те разберам и тебе и наќо ко ќе му се качите на глава на Deni во темана за Корона. Човекот е фин и си кажува дека не ги поддржува албанциве што лудуваа со ифтарите, ама вие не можи да престаните да му качувате на глава.
Туку ај за пуно разбирам, и тој се задева и провоцира, ама не можам да те разберам и тебе и наќо ко ќе му се качите на глава на Deni во темана за Корона. Човекот е фин и си кажува дека не ги поддржува албанциве што лудуваа со ифтарите, ама вие не можи да престаните да му качувате на глава.
Тoчнo,чoвекoт deni беше фин дур не ги стaвивме Албaнците и Муслимaните нa тaпет,a пoтoa пoчнa дa ги лaјкнувa сите пoстoви нa oние кoи релaтивизирaaт зa дневницa,му стaнa и теснo и жешкo нa темaтa.
На Дени не сум му се качил на глава никад (исто и Наќо, колку што знам). А и на некои други членови Албанци од форумов.
У ствари, на Дени никој овде не му се качил на глава. Освен можда некои кои го етикетираат како хипохондрик, со што не се слагам баш.
Тоа е моја перспектива, може не сум сто посто у право, не пратам баш све.
А темава ќе биде жешка, тука нема збор. Особено кога ќе дојде време, наскоро, за формирање влада.
Малку зезанција со претеризмите од нивната програма (или барем што така се перцепираат) и претеризмите во форма на реакции-заклучок од нивните критичари. Ти одма тука со навреди Дуа Љипа ова она. Не дека ме спореди со женско, него иредентист
На Дени не сум му се качил на глава никад (исто и Наќо, колку што знам). А и на некои други членови Албанци од форумов.
У ствари, на Дени никој овде не му се качил на глава. Освен можда некои кои го етикетираат како хипохондрик, со што не се слагам баш.
Квоти во нормални држави требаат за да им се помогне на инвалиди, луѓе со пречки во развојот и така натаму... Единствено Албанците во МК бараа квоти, другите малцинства немаа проблем да си ги заслужат работните места, па така на пример Власите се застапени далеку повеќе од пропорционално...
Уствари кога ќе размислиш малце.... првата реченица има смисла, кога станува збор за вас... Кој човек нормален у мозокот штити убијци кои во класичен исламистички стил убија 4 невини деца... И правеа насилни протести за нивно ослободување...
И алиени да беа албанците со далеку поразлични морални вредности од тоа што вие замислувате немаше да имаат таква мала застапеност на вработување по администрација, без глава да беа поголема застапеност ќе имаа.
Вие со меритократија немате допирни точки.
И алиени да беа албанците со далеку поразлични морални вредности од тоа што вие замислувате немаше да имаат таква мала застапеност на вработување по администрација, без глава да беа поголема застапеност ќе имаа.
Вие со меритократија немате допирни точки.
Па нормално кога ве лажеа дека сте неписмени зошто немате школи на ваш јазик... Сега имате и школи на ваш јазик и факултети, имате и дипломи... па пак останавте неписмени и ви требаат квоти ко на ментално заостанати..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.