Сите папагали се дружељубиви, само треба повеќе време да поминуваш со нив и да им обрнуваш внимание за да ја стекнат твојата доверба.zdravo! jas sum zainteresirana za kupuvanje na papagal. pred nekoja godina chuvav 2 tigrici koi za zhal bea prilichno divi i teshki za pripitomuvanje. ako mozhe nekoj koj ima iskustvo na ovaa tema da mi kazhe koj vid na papagal e druzheljubiv, lesen za pripitomuvanje i ima mozhnost da nauci i da kazhuva po nekoj zbor
blagodaram odnapred!!
Нимфите се супер и достапни,но они само знаат да имитираат свирење ....Александарот е исто но ниво повисоко,они се папагали штетници,лом ќе ти напраат домаzdravo! jas sum zainteresirana za kupuvanje na papagal. pred nekoja godina chuvav 2 tigrici koi za zhal bea prilichno divi i teshki za pripitomuvanje. ako mozhe nekoj koj ima iskustvo na ovaa tema da mi kazhe koj vid na papagal e druzheljubiv, lesen za pripitomuvanje i ima mozhnost da nauci i da kazhuva po nekoj zbor
blagodaram odnapred!!
Јас имам чувано тигрици. Ги имав од малечки и за 2-3 месеци почнуваат да зборат и стануваат многу привезани. Едната ја имав 10 год и можев и надвор да излезам не бегаше. Мислам дека за било кој папагал е важно ид мали да ги земеш и доволно време да проаѓаш со нивzdravo! jas sum zainteresirana za kupuvanje na papagal. pred nekoja godina chuvav 2 tigrici koi za zhal bea prilichno divi i teshki za pripitomuvanje. ako mozhe nekoj koj ima iskustvo na ovaa tema da mi kazhe koj vid na papagal e druzheljubiv, lesen za pripitomuvanje i ima mozhnost da nauci i da kazhuva po nekoj zbor
blagodaram odnapred!!
Јас имам чувано тигрици. Ги имав од малечки и за 2-3 месеци почнуваат да зборат и стануваат многу привезани. Едната ја имав 10 год и можев и надвор да излезам не бегаше. Мислам дека за било кој папагал е важно ид мали да ги земеш и доволно време да проаѓаш со нив
aaaaaaa kolku e ubavkooЈа мислу дека моја нимфа е заљубена у мене,чеша гу пердувесто дунде кд ке ме види,сака да се трие сс мене
Финта е куде сфи папагали још од почетак на чување да ги галиш, сакаш, да знаеш што мисли тој малецко глафче. Сс мене и спие некад,од уста дака да ми еде, сфе еде, вино пие,еадознали су и стрвни.
Али пољубоморно молениче нема еј,осфен њима нејкеф ништо друго да чуваш, ни пауци по ќошкови
Види га, мутле.
Прегледај го приврзокот 258612
Многу млад најмалку 6/7к .... Ако ми стои меморија .... Постар е поефтиноdali nekoj znae kolku e cenata na eden papagal aleksandar?
Околу 70-90е ако добро се сеќавам од идгледувач на папагали, зависи од бојата. Колку поретка боја толку поскап.dali nekoj znae kolku e cenata na eden papagal aleksandar?