Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Samsung D900i FULL PINKхммм.. барам еден гирли телефон, препоруке??![]()

Samsung D900i FULL PINKхммм.. барам еден гирли телефон, препоруке??![]()
Prodavam kredit so broj na pri pejd od t-mobile okolu 3300 denari ima kredit vo kartickata i besplatni razgovori 50 minuti samo za vikend. Imam broj na pretplata pa zatoa sakam da go prodadam.... go davam 2800 denari ako ima nekoj zainteresiran sto saka da go kupi neka pisi :wink:
N73 Music Edition, 2GB мемориска картица, слушалки, полнач, USB кабел, оригинално CD, супер сочуван, без проблеми и кварови.
4000
Еве мојов :smir: ПРОДАВАМ НОКИА 6600! ДАВАЈТЕ ПОНУДИ НА ПП АКО САКАТЕ! ТЕЛЕФОНОТ Е СУПЕР;АМА МИ ТРЕБААТ ПАРИхммм.. барам еден гирли телефон, препоруке??![]()
N73 Music Edition, 2GB мемориска картица, слушалки, полнач, USB кабел, оригинално CD, супер сочуван, без проблеми и кварови.
4000
Имам јас од т-мобиле бројче со кредит од 2700 денари ке ти го дадам ефтино оти на претлата сум јас не ми треба ... еве кажи ти колку би платил за бројчето заедно со кредитот од 2700 денари?да не има некој да се трампаме: иам бројче од космофон да го дадам а да ми дадете од т-мобиле ? :smir:
друже ОК ти е понудава само што во моментов ги немам тие пари за да ти го купам...сепак те имам во предвид ако најдам случајно:salut:Имам јас од т-мобиле бројче со кредит од 2700 денари ке ти го дадам ефтино оти на претлата сум јас не ми треба ... еве кажи ти колку би платил за бројчето заедно со кредитот од 2700 денари?
na novo vo T Mobile i Vip ti e 31 990 na pri pejd.Момци да не знае некој колку пари е Н97 и Н97 мини нова и половна?![]()
Н97мини исто пари е со обичната ?na novo vo T Mobile i Vip ti e 31 990 na pri pejd.
Pravo da ti kazam ja bi ti preporacal da zemes Satio mesto n97, poeftin e , a i ima dobra ponuda ako go zemes na pretplata vo T-Mobile, ja koristam Satio veke mesec dena i sum prezadovolen , so noviot software e cool![]()
7000 денариПродавам оригинална финска нокиа н95, заедно со 4гб картица, слушалки, полнач и кабел. Телефонот е супер сочуван, без маани и проблеми. Има инсталирано HACK за да може да се инсталираат сите програми кои обично покажуваат EXPIRED CERTIFICATE или CERTIFICATE ERROR, инсталирани се плугини за акселерометарот, апликации кои работат со акселерометарот, eBuddy, Skype, YouTube и Facebook апликација и 10тина игри.
цената е 7500 денари.