Пазарете се тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
moze sony ericsson m600 star tri meseci so garancija komplet so kutija i so se sto odi so nego za nova nokia 6300 so doplata(kolku?)
okolu 100/120 evra. Zavisi od sostojbata na M600ta. Inace momentalno na lager imam samo 6300 so full pak i 256mb memoriski karticki.

sorry shto ne pishuvam kirilicno (nov vindous)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
mi odgovara samo jas sum od ohrid. a inaku m600 e kako nova
ако ти одговара не значи дека сме направиле договор и ке ти го купам. Да знам што е тој телефон и кои му се предностите, но додека не го видам неможам да ти кажам со сигурност дека за таа цена можам да ти го откупам. Како и да е ако наминуваш накај Скопје барем неколку саати однапред пиши ми на info@alfamobil.com.mk или мсн ljubov_moja@yahoo.com

:helou:

п.с. а најдобра и најсигурна ти е понудата од Мистичен, на мене највеќе ќе ми одговара за кеш да го земеш 6300та, така ќе ти ја дадам за 220

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Продавам Memory Stick Duo (за Sony Ericsson телефони) од 1 гига, фиксно без ценкање 1000 денари.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Продавам Memory Stick Duo (за Sony Ericsson телефони) од 1 гига, фиксно без ценкање 1000 денари.
да кажеше во понеделникот одсабајле ке ти ја купев. т.е. ако ги шитнам во теков на неделава овие тука што ги имам ке ти ја купам.
6 парчиња купив вчера.

Како и да е со среќа ако некој ја купи пред мене.

тоа со болдираното - И за камери, фотоапарати и конзоли од Сони работи.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
абе не знам зошто ептен ми се фаца, старите телефони, мислам сони ериксон беа, со отварање, ама надолу(со капаче на тастатурата), како поранешните, дали уште може да се најдат такви?

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Купувам ГПС блутут за НОКИА даајте понуди :)

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
абе не знам зошто ептен ми се фаца, старите телефони, мислам сони ериксон беа, со отварање, ама надолу(со капаче на тастатурата), како поранешните, дали уште може да се најдат такви?
decki imam eden erikson t20 bas kako so sakas, odma ti go davam.:zlo:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Купувам ГПС блутут за НОКИА даајте понуди :)
на лагер немам ама околу 7-80 евра е.

п.с. значи само модулот со апликации. Мапите не идат во таа цена.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Шиткам Нови Н73ки по 290 евра :) фулл пак орг едишн со водафон софтвер. Значи маската е на нокиа орг едишн само софтверот им е Водафон. Количините се ограничени.

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
на лагер немам ама околу 7-80 евра е.

п.с. значи само модулот со апликации. Мапите не идат во таа цена.
Кажи ми точно за колку би можел да ми го продадеш па ако одговара да договараме.А за мапи... ке праиме муабет покасно.Јас имам за wm2003se мапа за томтом... ваљда ке пасуе и на овој томтом истата.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
иди во алфа копи прашај прво колку е таму и за колку време можат да ти го донесат. Видов во еден нивни каталог дека го имаат, ама немаше цена.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Пошто го шитнав P990-ката, купувам Nokia E61 или Е61i. Ako e користен, мора да е стакло очуван. Може и нешто слично. И сеуште ја продавам картичката од 1 гига.

Kajgana Shop

На врв Bottom