- Член од
- 7 октомври 2009
- Мислења
- 310
- Поени од реакции
- 151
колку е користен ?LG Nexus 4 - 160e црн, задна силиконска маска, кожна футрола и кутија
колку е користен ?LG Nexus 4 - 160e црн, задна силиконска маска, кожна футрола и кутија
1 година.колку е користен ?
На претплата од оне за продолжување на договор можам да земам некој од следниве модели
Sony Xperia U
Sony Xperia Sola
Zte Grand X IN
Samsung i8160 Galaxy Ace 2
Која е најдобра опција ? иначе за продавање одма, на кој би му зел најмногу ?
Двете сони и аце 2 ти се на исти чип, практично скоро исти телефони, само што аце2 има повеќе рам, ама малку поспор процесор, од 1Гхз е намален на 800мхз, и држи повеќе батерија, го имам користено овој телефон, работи на 4.1.2 и е ептен тапа, а хпериите работат на 4.0 и се со 512мб рам.На претплата од оне за продолжување на договор можам да земам некој од следниве модели
Sony Xperia U
Sony Xperia Sola
Zte Grand X IN
Ниту еден. Овие се престари телефони. Само фирма како ОНЕ може да ги има на залиха.На претплата од оне за продолжување на договор можам да земам некој од следниве модели
Sony Xperia U
Sony Xperia Sola
Zte Grand X IN
pisi za da se dogovorime vo pp ako sakas za otkupСе во ред, тапа телефони се знам, може не пишав убаво, договорот ќе го продолжувам секако па овие се на 0 денари, (веќе си имам хтц оне и не планирам да го менувам) па ми беше муабетот кој од овие би бил најдобра опција за препродажба ? претпоставувам некоја од иксперииве...?
Работи на сите мрежи? Што опрема има, боја? Како е сочуван? Пиши ми во Inbox..Колку отприлика би дале у мобилара за Sony Xperia SP?