- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.932
- Поени од реакции
- 1.667
некој дали знае процедура на земање на документи ?
Обично се прави есеј од кога ќе завршат сите со полагање значи би требало после 5 саат, како и да е отиди пред да полагаат испит и прашај ја асистентката за сигурно.A da ne znae nekoj esej po gragansko procesno pravo koga se pravi? Ispitot e na 22. juni - za redovni sabajle, za vonredni od 17:00, a esejot?
FalaОбично се прави есеј од кога ќе завршат сите со полагање значи би требало после 5 саат, како и да е отиди пред да полагаат испит и прашај ја асистентката за сигурно.
Вторник и среда од 12 до 14 часот е приемното време .луѓе знаете коа и е приемен ден на тина ми фалат 2 бода граѓанско па да одговарам ?? и ако знае некој што одприлика прашува .. фала
Daдали на усниот испит по општ дел на граѓанското право треба да носиме книжен индекс и пријава ?
денес цел ден се издремав на факултет и ми кажаа дека е внатре , а вратата заклучена беше , ваљда не дремеше внатре заклучена ,се убив од чукање Да не знае некој кога треба да се одговара за бодови , некој сличен случај ко менеВторник и среда од 12 до 14 часот е приемното време .
Јас. Деновиве сум претворен во колизиона норма Какво пријавуење бе, на 25 ќе си отидеш на терминот, ќе му кажеш на Драги и и готово. И онака немаше можност да се пријави ради екскурзијатадобро има изгубени случаи ко мене што ќе полагаат испит МПП????????? ....и како ќе го пријавите испитот затоа што неможи преку досие...само кол 1 и кол 2 се ...нема за цел испит...
A da, primer za kondemnatorna, konstitutivna i deklaratorna i edna od tie se paga, da tnxГпп немаш теми...имаш три вида на тужби (од дома спреми си ги) ... и една ти паѓа на час и ја пишуваш...
Јас кога го полагав есејот применета економика ,тогаш беше поправниот, немаше конкретно теми туку имаше случај ми беше нешто - склучиле дог.за продажба на реколта во есен што созрева во пролет.очекувањата што ги добиле по договорот им биле еднакви со очекувањата пред договорот .... и читаш и wtf?? и земав испишав 2 страни све мое милење ништо од книгата зашо нормално не знаеш ни на која лекција цели , и за мое чудо ми стави 18 бода.. така да што да ти се падне филозофирај си .. инаку кога правеа редовен есеј имаше 5 6 прашања .A da, primer za kondemnatorna, konstitutivna i deklaratorna i edna od tie se paga, da tnx
Inaku u ist den ke polagam i Gpp ispit, pa ako polozam i esej i primeneta ekonomika esej :S
Da ne znae nekoj sto temi se pagaat na esej primeneta? Minatiot pat polagav i 1 poen mi stavila onaa asistent6kata. Koj stava eden poen be?
Неможе ништо да се пријави , ни испит ни колок. , уште е активна колоквиумска сесија , така да кај драги на лице местодобро има изгубени случаи ко мене што ќе полагаат испит МПП????????? ....и како ќе го пријавите испитот затоа што неможи преку досие...само кол 1 и кол 2 се ...нема за цел испит...