- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
Нема уште ништо. На 3 сеп.:wink:
Што е сега ова бе? Ја ниедна оценка неам земено. Што треба сега да правам, да ги земам сите и да ги заверам, пред да полагам??? Само три оценки ми се сигурни, останатите две ќе треба на 10 и 11 да ги полагам.ВАЖНО СООПШТЕНИЕ - Студентите кои немаат заверено семестар, нема да може да полагаат испити и да земаат оцени. Најдоцна треба да се завери семестар до 05.09.2008 во службата за Студентски прашања. Доколку студентите немаат заверено семестар а треба да полагаат истото да го направат најкасно до полагањето на испит
а ќе има и на интернет или??? веројатно ќе има...ако нема, се надевам бар тука да напишете што има.:helou:Нема уште ништо. На 3 сеп.:wink:
Значи треба да заверам трет семстар за да полагам предмети од втор?!Е што не е ејасно...треба да си заверите семестар, т.е да запишете година и да платите рата за школарина и партиципација. Значи ако вие немате заверено семестар, автоматски не сте студент на Правен, т.е не сте запишани.И како може некој што не е запишан да полага. Запишете го семестарот, т.е заверете го и пак ќе се важи како да студирате. Еве на пр. вие завршувате втора година, и сега не заверувате семестар за наредната, и тие од студентски ве водат како да сте го одложиле факултетот, сте се откажале...не можат да знаат додека ве немаат во евиденција...:helou:
Да знаете сите.....НЕМА ПОТРЕБА ВЕЌЕ ДА ИМАТЕ ЗЕМЕНО ОЦЕНКИ ЗА ДА ЗАВЕРИТЕ СЕМЕСТАР.а да и како ке се завери семестар ако ги немаш земено оценките?нели тоа така беше или јас сум грешка
а да и како ке се завери семестар ако ги немаш земено оценките?нели тоа така беше или јас сум грешка