колку не има специјалисти по граганско.Минатата година полагав есеј и сите онака влегуваат во Амфитеатар и практикумот и го лупаат во глава на Тина демек да ги види дека носат оригинал практикум а таа си гледа на страна и никого не рецка.Јас се препотив појма немав дека "ТРЕБАЛО" оригинал а всушност и уште една колешка беше со копија и ништо не ни рече,така да ова со оригиналов не знам колку е сигурно или па нешто не сум во тек.Незнам колку прашања ќе има... И мене ми е вонредно презапишан...
Цитирам: ,,Може и од старите да се учи ист е материјалот,, - Тина Пржеска
Го пријавуваш како испит и чекаш да завршат со полагањето и си полагаш есеј.Уплатниците ги собираат пред испит така да можеш и без да платиш да си полагаш.На мене ми успеа двапати,а за секој случај имај пополнета уплатница кај тебе и ако згусти право во поштата и уплати си и прави се дека не знаеш дека се плаќало за есеј.УСПЕВА.можете да пријавувате испити за канената сесија, моментално е активна...
Јас пријавив Применета економика испит, сакам и есеј да правам. Каква е процедурата за есеј? Само треба на денот на полагањето да им кажам дека и есеј сакам да правам?
Ако веќе има платено за испит не плаќаш и за есеј, значи со таа уплатница од 1000 ден можеш да полагаш и испит и есеј ,ако сакаш само есеј тогаш уплаќаш 500 денможете да пријавувате испити за канената сесија, моментално е активна...
Јас пријавив Применета економика испит, сакам и есеј да правам. Каква е процедурата за есеј? Само треба на денот на полагањето да им кажам дека и есеј сакам да правам?
Да..Слушам лоши зборови за Каламатиев, вистина е или....?
Подетално?Да..
Eпа на мој колега не сакаше бонус поен за 6-ка да му даде што мислам дека му следува на секого...Подетално?
Не е многу битно што ке стои таму... пиши испит.Во врска со казненава сесија..
На Уплатниците од по 1000 ден. жиро сметка од правен, а цел на ознака ?
Као кандикјан мене ланиEпа на мој колега не сакаше бонус поен за 6-ка да му даде што мислам дека му следува на секого...
Па прашањата мислам дека имаше по некое такво трик или двосмислено прашање, а есеите не се некој проблем.Као кандикјан мене лани
А вака прашањата, есеите и друго??