- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.081
Значи со просек 85.7915 би ме примиле ли на правен т.е. на политички студии? Мислам во државна квота.
Би требало ехеее. При прв уписен влагаш у државна. Лани и години наназад и со 70 влегоа у државна. Шансите за тоа ти се - 80 проценти. Зависи интересот ама не верувам дека е нешто променет. Ајде па да ми бидеш колешка.Значи со просек 85.7915 би ме примиле ли на правен т.е. на политички студии? Мислам во државна квота.
Средно школо не упишуваш. Какви прашања, еј чоече...Ме интересира баш за часовите на правен. Колку траат, колку часа има на ден и од колку часот почнуваат?
И дали треба многу бубање?
Тешко! Да не речам невозможно.Со 67 поени би можело во државна квота или тешко?
Дали и ќе те примат.Со 67 поени би можело во државна квота или тешко?
72 e на граница Лани 74 имаше 300-тиот а 72 315-тиот Јас за малце се спасивЈа имам 71-72 бода, за Државна квота знам дека тешко да ме примат, ама приватна би требало да влезам. Се трипам со бодовиве зашто незнам дали 72 бода се доволни да не не ме примат ни приватна.
За примање сигурно ке влезе. Лани имаше и со 45 кои влегоаДали и ќе те примат.
Од малцинствата.За примање сигурно ке влезе. Лани имаше и со 45 кои влегоа
Не Биди сигурен.Од малцинствата.
За правни студии немаше воопшто слободно место после првиот. За политички и новинарство, да, но во приватна.Лани имаше место во втор круг или се пополни квотата за во државна уште во првиот круг?
Нема да може да аплицираш ни како малцинство ако се пополнети квотите?За правни студии немаше воопшто слободно место после првиот. За политички и новинарство, да, но во приватна.
Инаку со 45 што викате, тоа се од малцинските заедници, мислам дека најдолната граница, т.е. 600тиот беше околку 57-58.
Мислам дека може, малцинствата влегуваат во посебна група. Но не сум сигурен...Нема да може да аплицираш ни како малцинство ако се пополнети квотите?