A
Alexander Nevsky
Гостин
Фала,ќе видиме.Неможам да аплицирам во првиов рок,ќе морам во втор.Мислам дека може, малцинствата влегуваат во посебна група. Но не сум сигурен...
Фала,ќе видиме.Неможам да аплицирам во првиов рок,ќе морам во втор.Мислам дека може, малцинствата влегуваат во посебна група. Но не сум сигурен...
Јас имам 93 и нешто повеќе поени.Влагам во државна квота или?Би требало ехеее. При прв уписен влагаш у државна. Лани и години наназад и со 70 влегоа у државна. Шансите за тоа ти се - 80 проценти. Зависи интересот ама не верувам дека е нешто променет. Ајде па да ми бидеш колешка.![]()
Јаоооо колега! Во државна си уживајПрвиот впечаток ми беше лош.Многу арогантни и нервозни луѓе,со намуртени фаци,просто да се уплашиш.
Тешка работа.Еден човек беше дојден од источна Македонија негде и бараше некаква потврда за синот.И никој не сакаше да го услужи.Отиде кај една постара жена на шалтер и таа го направи парче,ама баш буквално.
Му се дереше во фаца,го изнавреѓа и на крај го избрка без никаков срам.А сиротиот човек дошол од 6 саат за да заврши работа.
Не ми се свиѓа тоа што го видов денеска,се надевам дека кога ќе почнам на факултет ќе ми се поправи впечатокот.
п.с Поднесов документи,па ќе видиме што-како.Иначе на Политички студии ќе бидам,ако интересира некого
--- надополнето: Aug 16, 2011 11:24 AM ---
Јас имам 93 и нешто повеќе поени.Влагам во државна квота или?
хахахахаахаха Донка е таа. Од клубот за пречек на факсот е.Првиот впечаток ми беше лош.Многу арогантни и нервозни луѓе,со намуртени фаци,просто да се уплашиш.
Тешка работа.Еден човек беше дојден од источна Македонија негде и бараше некаква потврда за синот.И никој не сакаше да го услужи.Отиде кај една постара жена на шалтер и таа го направи парче,ама баш буквално.
Му се дереше во фаца,го изнавреѓа и на крај го избрка без никаков срам.А сиротиот човек дошол од 6 саат за да заврши работа.
Не ми се свиѓа тоа што го видов денеска,се надевам дека кога ќе почнам на факултет ќе ми се поправи впечатокот.
п.с Поднесов документи,па ќе видиме што-како.Иначе на Политички студии ќе бидам,ако интересира некого
--- надополнето: Aug 16, 2011 11:24 AM ---
Јас имам 93 и нешто повеќе поени.Влагам во државна квота или?
Значи сеа полесно се дише.хахахахаахаха Донка е таа. Од клубот за пречек на факсот е.
Се шалам, само таа е изгор. Другите се фини.
И да. Со просекот си у првите 20.
Пријавување на кандидатитеПоднесов документи за Правни студии па сеа ќе видиме како ќе биде, си отидов накај 12:00 саат лагано немаше ич гужва за 5мин завршив работа ја мислев дека ептен ќе чекам. Иначе да прашам знае некој кога ќе има резултати за тоа дали сум примен или не?
Се префрлаат на кофинансирање, нема потреба од повторно поднесување документиНа пример тие што не се примени на државна квота ги префрлаат на кофинансирање или мора да се чека на друг уписен рок?
Донка е друже, без секирации, ќе си се дружиш со неаЌе видиме,баш ме интересира како ќе биде во иднина.Но тоа што го видов денеска,не беше баш сјајно.
Иначе таа старата што го напраи лом човеков Донка можда се викаше,такви инсајдерски информации добив
--- надополнето: Aug 16, 2011 11:57 AM ---
--- надополнето: Aug 16, 2011 12:01 PM ---
Значи сеа полесно се дише.
Генерално земено треба баајги бубање иначе ништо не правиш. Е сега дали е тешко, нема ништо лесно ќе треба повеќе да загрееш столчето, сепак од нас зависи. Има неколку тешки професори да не речам зезнати, ама ај да не те плашам уште на старт не е толку тешко како што изгледа.Генерално, ваше мислење, дали е тешко да се извади просек од 8.5 на правен? (ме интересира пошто нели без просек си гола вода ) ... фала однапред...
Иначе мене првииот впечаток ми беше океј, онака колегите беа фини, само овие на студентски прашања беа малку некултурни.. бтв, имаше една многу згодна цура што стоеше на врата на студентски прашања...
А и некако немаше многу згодни колешки, али ќе видимо подетално од 15ти ...![]()
![]()