ПЕТОК 13

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
На 13 овој месец, избегнав 2 сообраќајки :))) Среќа в гас!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ја забораив да пишам дека најболно го поминав прошли Петок 13ти, ме сопнаа на фудбал, ракава за нигде ја напраив, уште имам лузна :S

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.259
Што знам што ден.....ја обично за Петок 13 седам кај мене дома заедно со Freddy Krueger праиме нешто пуцки ова она, глеаме хорори јаки....он ми кажуе како му било интересно да ги плаши луѓето и слични работи....ништо посебно!!!!

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Петок 13 ама баш ништо не ми значи,најнормален ден и до сеа ниедна баксузна работа на денот ми се нема десено:nesum:

Член од
21 јули 2009
Мислења
37
Поени од реакции
2
јас на минатиот петок 13, поминував под бандери едно 10 може поминав, али нвм денот ми беше баш топ =) ништо не ми се деси, за разлика од другарка ми греота и она со мене под бандери поминуваше. . :pos2:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Мене стварно ми е баксуз. На овој ден, лани ми се чини беше, со татко ми одевме некаде со колата, и имавме сообраќајка. Не беше тешка сообраќајка, но сепак требаше 500 евра да плати за казна, и плус за поправање на колата. Среќа што за прв пат кога се возам со татко ми у кола не седам на предното седиште. Секогаш сум седел на предното, освен кога ја имавме сообраќајката. Ако седев на предното, не ни сакам да помислам што понатаму. А за татко ми немаше проблем, си се заджа он на воланот.

Alicair

pP
Член од
22 јули 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
JAS SUM RODEN NA PETOK 13
i ponekogas koga mi se slucuvaat nekoi malerozni raboti vo zivotov, si pomisluvam deka
bas tokmu poradi toa se slucuvaat..ali..nemozis da bidis siguren:)

D

dh00|

Гостин
еее кога ќе се сетам на петок 13:pos2::pos2: колку ли само бев по дејство на алкохол тој ден....интересно си поминав:helou::pos2::pos2:

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
Уште еден петок 13ти!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Стравот од петок 13 - ти е неоправдан, но треба да се плашиме од вторник 12 - ти, тврди Словенката Ирена Шек. "Денешниот петок 13 - ти август е многу среќен за семејниот живот и за финансискиот успех" - кажала Ирена.

Нумеролошки според неа, најлош е вторник 12 - ти бидејќи е ден на материјални тешкотии и лоши одлуки кои оневозможуваат позитивни денови. Оваа дата се поклопува на 12 октомври.

Стравот дека нешто лошо ќе ни се случи на петок 13 - ти е поврзано со настан од 14 век, кога францускиот крал Филип IV ги осудил витешкиот ред темплари за ерес и ги спалил на клада. Тоа се случило на петок 13 - ти, па таа комбинација станала симболика за несреќа.

......менувај го насловов од темава.......

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Петок 13-ти започна со мал земјотрес

Х

Ханзо

Гостин
Стравот од петок 13 - ти е неоправдан, но треба да се плашиме од вторник 12 - ти, тврди Словенката Ирена Шек. "Денешниот петок 13 - ти август е многу среќен за семејниот живот и за финансискиот успех" - кажала Ирена.

Нумеролошки според неа, најлош е вторник 12 - ти бидејќи е ден на материјални тешкотии и лоши одлуки кои оневозможуваат позитивни денови. Оваа дата се поклопува на 12 октомври.

Стравот дека нешто лошо ќе ни се случи на петок 13 - ти е поврзано со настан од 14 век, кога францускиот крал Филип IV ги осудил витешкиот ред темплари за ерес и ги спалил на клада. Тоа се случило на петок 13 - ти, па таа комбинација станала симболика за несреќа.

......менувај го насловов од темава.......
Закон. Тужното е што оваа е сериозна и веројатно има 20-тина марами по дома и накит од костени.

Kajgana Shop

На врв Bottom