Очила, цвикери, наочари ....

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Многу тешко ми е да најдам очила кои ми одговараат на обликот на лицето, кои и да ги пробам ми изгледаат буквално смешно. За среќа очилата за сонце на татко ми, по нарачка правени, за да му одговараат на неговиот лик ми стојат арно и на мене да се рече :)

А очилата за гледање ми се без рамки, со правоаголни стакла, па и не ми се забележуваат многу, затоа да се рече добро ми стојат.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
абе ја барав низ цел дубаи тогаш и во една продавница се задржав 20тина минути барај барај не најдов и таман да си одам таа продавачката ми вика ај пробај ги овие ме глеа се мачам 2 сата ги пробав и топ ми стоеа викам ги зимам сеа тоа е :D

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
абе ја барав низ цел дубаи тогаш и во една продавница се задржав 20тина минути барај барај не најдов и таман да си одам таа продавачката ми вика ај пробај ги овие ме глеа се мачам 2 сата ги пробав и топ ми стоеа викам ги зимам сеа тоа е :D
Битно кажа за Дубаи, шо та боле....

Него низ Скопјево да не знае некој каде има спортски наочари велосипед/скијање и сл.

Нешто налик ова

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пошо коскава на нос ми е многу дебилна и лицето околу очите ми е малце вдлабнато какви наочари и да пробам изгледам како кловн! ептен тешко да си најдам цвикера.. еднаш си најдов едни и си купив 2 пара за резерва ко демек. само шо стигнав дома едните сестра ми некако СЛУЧАЈНО ги згази (незнам ни ја како) а другите служеа месец дена и некој ми ги џорна! :nerv: мамето негово!!!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Добро ми стојат, но ретко носам.Прво затоа што секогаш сакам да ги гледам работите во оригиналната боја, второ затоа што иам диоптер и ми сметаат.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Не носам никад
За да гледаат сите колку убаи очи неам :jaj:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.535
Поени од реакции
4.377
не практикувам многу...ме нервираат некако :toe: но сепак би сакал вакви

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Обожавам сончеви наочари:wink:

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Немам навика а ставам наочари, ми сметаат.
и така сум со две леви нозе и уште наочари да ставам:pos2:
Се случува еднаш до два пати во година да ги ставам

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833

Се мислам од овие 3 модели кој да си зеам :)... Сите би ми биле совршени со средно-долгата коса.

Kajgana Shop

На врв Bottom