Само Охриѓани знаат зошто Лескоец го викавме Чешка!
Само Охриѓани знаат зошто Лескоец го викавме Чешка!
Исто. Само уште да најдам некоја работа таму или римоут од дома и одма би се преселил Охрид.сега врчи Македонско знаме, паркинг си имам, трчање на кеј, после брцни се во вода. Топла вода добар ТВ нетфликс и те како ми се свиѓа Охрид. Поготово за Илинден, охридско лето, нова година, велигден итн полно е мераци.
Само Linkedin. Спастри резиме, има компании што нудат.Исто. Само уште да најдам некоја работа таму или римоут од дома и одма би се преселил Охрид.
Ијас според сликиве имам претчувство дека Јосиф е редовно вработено медицинско лице...на Костозглобна ми глеат најмногу
Прегледај го приврзокот 441851
Josife, dali po krevet ,,sleduva i po eden sistem za osvezuvanje,,?
Прегледај го приврзокот 441852
Sramota!
Според мене единствен град на светот кој може да парира на Охрид во духовност и енергија е ЕрусалимOhrid dava eden spokoj ,,kade nikade na drugo mesto go nemam doziveano,,.
Sum patuval mnogu, sum posetil mnogu drzavi. Sum ,,ziveel,, vo zapadnoevropski drzavi za dousovrsuvanje vo mojata dejnost //kade nikogas ne bi ostanal da ziveam//.
Nikogas ,,ne mozam da razberam,, kako nasi sogragjani ,,plukaat,, po ovoj prekrasen grad. Go ,,ocrnuvaat,, na bezbroj nacini , letuvaat onamu kade gi mrazat.
Neka letuva koj kade saka ,,makar i kaj ciganite,,. Jas odam na more sekoja godina , licno Hrvatska //moj vkus//. Ostatokot od godinata //letno// se kapam vo Ohrid. Vo Ohrid sum recisi sekoj vikend i praznik. Imam mnogu ,,steknati prijateli,, tamu, se druzime.
Da se davaat ,,kritiki i omalovazuvanje,, na nasata gordost, na nasiot najubav grad e sramota.
Ceni ima za secij dzeb. Smestuvanje za secij dzeb. Se omalovazuva samo ,,zatoa sto e nase,,. Zalno i tazno za nas kako nacija.
Jas ,,imam uste malku da porabotam,, potoa vo penzionerskite denovi, so sto Ohrid ke stane mojot stalen dom.
Мене тоа ми е план, иако роден во Скопје да сум пензионер не би живеел овде. Едноставно ради начинот на живот. Прошетка сабајле, појадок, малку пливање, туш, едно кафенце, дремка, вечер пак прошетка. Тоа би било. Сигурно во диско нема да идам на стари годиниOhrid dava eden spokoj ,,kade nikade na drugo mesto go nemam doziveano,,.
Sum patuval mnogu, sum posetil mnogu drzavi. Sum ,,ziveel,, vo zapadnoevropski drzavi za dousovrsuvanje vo mojata dejnost //kade nikogas ne bi ostanal da ziveam//.
Nikogas ,,ne mozam da razberam,, kako nasi sogragjani ,,plukaat,, po ovoj prekrasen grad. Go ,,ocrnuvaat,, na bezbroj nacini , letuvaat onamu kade gi mrazat.
Neka letuva koj kade saka ,,makar i kaj ciganite,,. Jas odam na more sekoja godina , licno Hrvatska //moj vkus//. Ostatokot od godinata //letno// se kapam vo Ohrid. Vo Ohrid sum recisi sekoj vikend i praznik. Imam mnogu ,,steknati prijateli,, tamu, se druzime.
Da se davaat ,,kritiki i omalovazuvanje,, na nasata gordost, na nasiot najubav grad e sramota.
Ceni ima za secij dzeb. Smestuvanje za secij dzeb. Se omalovazuva samo ,,zatoa sto e nase,,. Zalno i tazno za nas kako nacija.
Jas ,,imam uste malku da porabotam,, potoa vo penzionerskite denovi, so sto Ohrid ke stane mojot stalen dom.
АХа ок дека на стари години нема да идам у диско и на свиркиМене тоа ми е план, иако роден во Скопје да сум пензионер не би живеел овде. Едноставно ради начинот на живот. Прошетка сабајле, појадок, малку пливање, туш, едно кафенце, дремка, вечер пак прошетка. Тоа би било. Сигурно во диско нема да идам на стари години
Со бастумчиња хахахаАХа ок дека на стари години нема да идам у диско и на свирки
Не , него во здраво тело здрав дух. Секој ден пливање, трчање башка и планинарење на Галичица. Здрава исхрана, риба, омега 3 масти, по некој алкохол на ден особено за викенд така тро појќе и тоа во наредни 30 години. Се гледаме за 30 години на стејџ со латиноамериканките во Куба Либре.Со бастумчиња хахаха
Секако после утринска вежба следи чорба со ракииче за дезинфекцијаНе , него во здраво тело здрав дух. Секој ден пливање, трчање башка и планинарење на Галичица. Здрава исхрана, риба, омега 3 масти, по некој алкохол на ден особено за викенд така тро појќе и тоа во наредни 30 години. Се гледаме за 30 години на стејџ со латиноамериканките во Куба Либре.
Дај боже да си дочекаме пензија... Какви локации имат убај летниковци со поглед на езеро 10 минути со кола од бензискана да ти е мерак пиво да пијашНе , него во здраво тело здрав дух. Секој ден пливање, трчање башка и планинарење на Галичица. Здрава исхрана, риба, омега 3 масти, по некој алкохол на ден особено за викенд така тро појќе и тоа во наредни 30 години. Се гледаме за 30 години на стејџ со латиноамериканките во Куба Либре.