Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Најјакото видео шо ќе го видите денес. Zero fucks given. Не знам шо ќе се десеше ако и паднеше дрвото на гла.

Се исчисти чинарот од тезги ,а дивоградбата?
Штама кај охридскиве портали за ова....се смена локалната власт се наместија и ќутат/ќурки.

Кој е овој плејбојов шо ја потресе охридската јавност и скокна во тавче? :D

Ми се свиѓат реченицава : Мартин е општо познат охридски „мангуп“,работи во МВР :D
То е нивото во државава - мангуп вработен во МВР е пожелната комбинација, а не некаков мирен и чесен идиот да работи таму.

Кој е овој плејбојов шо ја потресе охридската јавност и скокна во тавче? :D
Ми се свиѓат реченицава : Мартин е општо познат охридски „мангуп“,работи во МВР :D

307575347_762974148099104_8287505099807609544_n-1.jpg

... Македонци на врвот на највисоката зграда во Германија, напишано текст на англиски јазик би требало да биде актуелна тема?

WhatsApp-Image-2022-09-20-at-18.59.56.jpeg

... на Кожув да се искачеше поефектно ќе беше, а бе едноооо, едно зборче да беше барем на македонски јазик од момчево број 19! :confused:

Какво е расположението денес? :D

1665133234575.png

Какво е расположението денес? :D
Делчо ех директорче на Братство школоно со Цветко Грозданоски, држит прес пред клубов.
Работава е кучињата си лаат, карванот си врвит. Ако не го искршат за 3 дена (а се сомневам) џабе лаат.

Делчо ех директорче на Братство школоно со Цветко Грозданоски, држит прес пред клубов.
Работава е кучињата си лаат, карванот си врвит. Ако не го искршат за 3 дена (а се сомневам) џабе лаат.

Навистина мислиш дека во Охрид че се најди некој да го искрши .... јас се кладам дека на пола охриѓани им се наполни душата со ова отварање на клубов , без разлика дека многу од нив нема да признаат дека е така .

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Јас сум дури и изненадена и од оваа скромна иницијатива....тешко е да ги станиш охриѓани од на кафе за шо било.

Да не го издаваме чоекот...:D
Ам не се плашит тој.:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom