Охрид

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Во ред то....За живото таму те прашував , шо мислите дали е Охрид скап град или дека треба уште цените да ги покачите. :)
И ако те прашував за Галеб , не мислеф на студентите , не знам дали ојте преку Кичево оти тогаш мислам дека баш тој афтобус се расипа па го жртвуваја овај шо одеше преку Битола и Прилеп , Скопје па Белград , твојте талентирани менаџерчина шо појма нема во каква состојба му се афтобусите ;)или само се збунија и ни го ебаја цел пат на тие шо патувавме 9 сати со ниф.
Многу грда слика , ништо не можи да ми ја попрај , ги чекаш два сати да дојда и на крајо да стојш до Скопје.
Туку сакам да ја сменам темата . Иам слика дека и Охрид за Охријџани е прескап. Шо мислиш за то ? Колку те кошта нојчнио живот ?
Таман ни се цените, ако не се такви кај ќе ги торшиме париве шо ви ги земаме преку лето. Калдрма не ќе ги прајме срамота е.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Не кажа како живото Охрид , сум слушнала многу било евтино , планирам кај вас да идам на пазарење.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Граџани од прв ред.
Многу е едноставно, ако не ви се трошет пари на лето сејте Прилеп а ние ќе се капиме овде.
Зш ни се мојт, зато.
Ви се мојт да многу ви се мојт ,ак ме немит мене че те немит и тебе ти го знајш тоа ор не гознаиш

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.999
Поени од реакции
12.580
Ви се мојт да многу ви се мојт ,ак ме немит мене че те немит и тебе ти го знајш тоа ор не гознаиш

Море колку поубо ќе ми е мене ако те немат тебе преку лето...ти го знајш то или не? :)

A

Avenger99

Гостин
Во ред то....За живото таму те прашував , шо мислите дали е Охрид скап град или дека треба уште цените да ги покачите. :)
И ако те прашував за Галеб , не мислеф на студентите , не знам дали ојте преку Кичево оти тогаш мислам дека баш тој афтобус се расипа па го жртвуваја овај шо одеше преку Битола и Прилеп , Скопје па Белград , твојте талентирани менаџерчина шо појма нема во каква состојба му се афтобусите ;)или само се збунија и ни го ебаја цел пат на тие шо патувавме 9 сати со ниф.
Многу грда слика , ништо не можи да ми ја попрај , ги чекаш два сати да дојда и на крајо да стојш до Скопје.
Туку сакам да ја сменам темата . Иам слика дека и Охрид за Охријџани е прескап. Шо мислиш за то ? Колку те кошта нојчнио живот ?
И Скопје ми е скапо па не се жалам,за разлика од Прилеп,Охрид е туристичко место и нормално е да се цените повисоки,незнам шо се чудиш..
Не си толку паметен за да сватиш шо треба да биди :P
Глупо е :)
Не сне* него сме*
папрати ушче шчо носите на хавајки јадранки :Dете то сте . а сте слушналле дека во мода сеа се сандалки ал не ?
Носи сандали,ак сакаш и опинци носи :D

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Море колку поубо ќе ми е мене ако те немат тебе преку лето...ти го знајш то или не? :)
еднаш во мојот живот сум бил таму и више никогаш , ама и вие во Ск да не доаѓате тоа провинцијалцишта ич не ми требате ...

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Акшн и јас , утре че ојме охрид оти ни се мојт. Ама за то Ацка ти е потребно соодветно одело . Црна рамбовка , зелена хавајка по можнос со плави цветој на незе и погоди каква папуча:vozbud:
А јас че си го клам пердето на мене , таму е модерно да се носи ко фустан на матура.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Е така,скопјанец оро не играт во Охрид и ич да не идаш :D
штобарам таму во :гомце:-та од албанија шо ви се леат на вода одозгора :D и немислам леб да плаќам тродупло ко да сум на сан тропе

Емкаа

Член од
14 мај 2008
Мислења
4.999
Поени од реакции
12.580
еднаш во мојот живот сум бил таму и више никогаш , ама и вие во Ск да не доаѓате тоа провинцијалцишта ич не ми требате ...

Јас ти реков дека Охриѓани за Скопјани се граѓани од прв ред, не знам шо се буниш.

A

Avenger99

Гостин
штобарам таму во :гомце:-та од албанија шо ви се леат на вода одозгора :D и немислам леб да плаќам тродупло ко да сум на сан тропе

Неидај,сеа слушам оваја фонтанава во Вардар шо ја стајле нагоре ќе фрлала 3кг-:гомце: па таму кпи се :D.Лебот е сегде ист,и во Скопје и во Охрид,за то немојш да ми кажвиш ;)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Јас ти реков дека Охриѓани за Скопјани се граѓани од прв ред, не знам шо се буниш.
никој не ве сака жални сте и бедни , алчни сурови и гадни па кој би ве рачунал за луѓе од пр ред вие сте секогаш на крајот кај газо :D

Емкаа

Член од
14 мај 2008
Мислења
4.999
Поени од реакции
12.580
Сума сумарум, Action ќе се капел налето во бистрите води на Вардар и ќе цуцал коктелче од 250 денари на +40 степени, Pinki Pie ќе се капела...oh snap. :(,никаде.
А ние ќе уживаме во Охрид без сељачана! Сите среќни и задоволни!

A

Avenger99

Гостин
А па вас скопјани сегде ве сакале :pos:.Кај и да одам сите ве пцујат како сте најкренати ,иам роднини секаде по источна Македонија,кај и да одам сите зборват против скопјани..:)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
И Скопје ми е скапо па не се жалам,за разлика од Прилеп,Охрид е туристичко место и нормално е да се цените повисоки,незнам шо се чудиш..
Глупо е :)

Носи сандали,ак сакаш и опинци носи :D
Па зато еве јас да те прашам пошто приглупичка сум , како треба да биди облечен за да не го сета дека е од Скопје....
А јас неам друга работа , ги портарам охријЏанки и сакам да бидам како нив , пошто им завидувам како се секогаш дотерани , пицнати и средени како принцези , башка шо после то ко че се вратам Прилеп можам пак да го пепрам фустано и да си го закачам ко перде, пошто нема посекако уште еднаш да го облечам , освен за прочка.

Kajgana Shop

На врв Bottom