Остри реакции против албански паралелки во Прилеп

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Hahaha белокапски паралелки во Прилеп хеххе....прво и прво нема доволно албанци за да ги пополнат тие паралелки...а како второ треба да положат тест а.к.а Помини низ здивена група прилепски средношколци....и тогаш може да се направат шкип паралелс..
Да ти кажам право,од вакви ко тебе кејфот ми се прае,шо Грција ве дупи.

Кога ке поминеш низ 1000 црни грчки педери,тогаш ке може да направиш Блгариан Рипаблик.:tapp:

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Да ти кажам право,од вакви ко тебе кејфот ми се прае,шо Грција ве дупи.

Кога ке поминеш низ 1000 црни грчки педери,тогаш ке може да направиш Блгариан Рипаблик.:tapp:
Мислам дека дечково треба да олади до крајот на самитот...а и за тебе you dummie и ти живееш во Македонија (се надевам не за долго) и го јадеш лебот што оваа земја ти го дала, така да подобро би било да покажеш малце респект за државата..

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
More ushte serite po temava a?

Sakate da se kladime deka ke se otvorat paralelki?
PP koj e zainteresiran so posrednishtvo od nekoj admin. :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Нека ви отворат бре паралелки аман веќе...

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Oтворете си паралелки во Северна Митровица, Лепосавиќ и Зубин Поток, таму сега ви се повеќе од потребни. Треба да се пополни со Албанци тој дел на Косово, во кое вие сте газди денеска

Член од
28 март 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Пршчитај го ова уште 10000 пати те молам,за да 10000 птаи сфатиш дека си тенџере.
За другово (фонт двојка) ... типично за човек кој во 2007 клава интернет од мт.нет и тоа со модем,на мирц е најголем фраер,а пред тоа се молеше од смоки да му падне компјутер.:tapp: :lol:
da be da taka, ajde kazi mi kolku makedonci do sega imat zemeno nobelova nagrada???? i posle ke gi sporedime, ok.....Posledna vest: momce od albanija 16 godishen ima zemeno 1(prvo) mesto na natprevaruvanje za MATEMATIKA-FIZIKA vo SAD, i vednas e pozejmen od NASA plus eden asteroid na NASA e naimenuvan na negovo ime, toa se vika uspeh a ne tvojata statistika so 60% ovcari sto govoris ili te imaa kazeno baba ti za toa;)),ok. si slushnal li za FERID MURATI? od gostivarsko e, nobelova nagrada vo Medicina...haj de ne prodolzam deka mnogu se nemam vreme da gi izbrojam site:pos2::toe:

PIRRO

Walking away
Член од
25 ноември 2007
Мислења
561
Поени од реакции
7
Oтворете си паралелки во Северна Митровица, Лепосавиќ и Зубин Поток, таму сега ви се повеќе од потребни. Треба да се пополни со Албанци тој дел на Косово, во кое вие сте газди денеска
Абре Христо па заремне знаеш дека албанците работат по урнек на американците и тоа се смета за COLLATERAL DAMAGE...
Си правиме паралелки (државни) ние во Улцињ, Косово (по твое веќе сме газди), Прешево,Медвеѓа,Бујановац, западна Македонија...
После се, изгледа ќе се погрижат американците да и помогнат на државава (ќе ја заштитат) па ќе ја направат државава дури подемократска од Швајцарија...

И нормално на самиот крај десертот... ЧАМЕРИА... Корените на албанскиот етнос...
Некои германски научници и историчари веќе им докажале на грчките ѓупци и на светот дека Арванитите всушност им ја освоиле независноста... Арваните не се Грци ниту словени (има некои постови за ова на форумов)...

Сепак сега одиме со реклами , да застане малку на нозе нашето ни убаво Косово а после ќе ја отвориме последната паралелка...

Така завршува оваа приказна и сите ќе си живееме долго и среќно.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Абре Христо па заремне знаеш дека албанците работат по урнек на американците и тоа се смета за COLLATERAL DAMAGE...
Си правиме паралелки (државни) ние во Улцињ, Косово (по твое веќе сме газди), Прешево,Медвеѓа,Бујановац, западна Македонија...
После се, изгледа ќе се погрижат американците да и помогнат на државава (ќе ја заштитат) па ќе ја направат државава дури подемократска од Швајцарија...

И нормално на самиот крај десертот... ЧАМЕРИА... Корените на албанскиот етнос...
Некои германски научници и историчари веќе им докажале на грчките ѓупци и на светот дека Арванитите всушност им ја освоиле независноста... Арваните не се Грци ниту словени (има некои постови за ова на форумов)...

Сепак сега одиме со реклами , да застане малку на нозе нашето ни убаво Косово а после ќе ја отвориме последната паралелка...

Така завршува оваа приказна и сите ќе си живееме долго и среќно.
Добро де... еве ви честитка и од мене. Rust in Peace

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
во санаториум или душевна болница. :pos2:
Брат, тоа е тоа. Еден француски аналитичар 1998-1999 година велеше: Не им отварајте средни училишта и факултети на Албанците затоа што тоа ќе води кон федерализација. Ако си имаат свои средни и и всоко образовни установи, ако си имаат двојазичност и знаме, тие веќе се спремаат за федерализација. А после федерализација нормално доаѓа отцепување. Нивните "човекови права" во превод значат отцепување.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
da be da taka, ajde kazi mi kolku makedonci do sega imat zemeno nobelova nagrada???? i posle ke gi sporedime, ok.....Posledna vest: momce od albanija 16 godishen ima zemeno 1(prvo) mesto na natprevaruvanje za MATEMATIKA-FIZIKA vo SAD, i vednas e pozejmen od NASA plus eden asteroid na NASA e naimenuvan na negovo ime, toa se vika uspeh a ne tvojata statistika so 60% ovcari sto govoris ili te imaa kazeno baba ti za toa
Да бе, сега слушнав и Месечината ќе ја прекрстат во негово име :pos:.
Мој другар е единствениот студент на Јеил во Америка и од јуни ќе работи за Мајкрософт. Ако мислите дека лажам, земете го минатиот број на Теа Модерна.
Некој ако е талентиран и има барем малку мозок во тоа црпката ќе успее без разлика на националноста и без разлика на кој јазик учи. Ме нервира тоа што барате да учат на албански, а македонски не знаат ни збор. Па во таа држава живееш и ќе го научиш јазик како прво.

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Како можеш тогаш да речеш дека во Крушево нема албанци? Сам со себе си контрадикторен. Јас живеам во Кондово односно Скопје. Крушево е крушево со се околните села, во комплет. Заклучок: во Крушево има Албанци.

Јас зборувам за нешто што е невозможно.ВО ГРАДОТ НИКОГАШ НЕ ЖИВЕЕЛЕ МУСЛИМАНИ!НИКОГАШ!!!!!Ни сега нема ниеден што живее од нив во градот.И сега пола администрација се албанци.Кај го има ова?Ако сакаат нека им отворат паралелки по селата каде што живеат па пак тоа ке биде во крушевска општина или во Крушево како што велиш ти.

Kajgana Shop

На врв Bottom