Остри реакции против албански паралелки во Прилеп

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Dzabe se macite da ne ostavate neobrazovani , no veke sme vlegle vo sinite na obrazovanieto . Ovaa godina se ocekuva da zavrsat osmo odelenie okolu 22.000 ucenici , od koi nad 9.000 se na albanski jazik , odnosno tocno 40% bea na albanski jazik. Sto isto taka pokazuva za realniot broj na albancite vo Makedonija .
Konkursot e za 36.000 uchenici, ne 22000. Od takva sqiptarska megalomanija mi se povrakja. Gi pumpaat brojkite na nivnite uchenici, zosto eden ist ucenik zapisuvaat fiktivno po 2-3 osnovni ucilista, no posle i po srednite. Doa e i dokazano.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Konkursot e za 36.000 uchenici, ne 22000. Od takva sqiptarska megalomanija mi se povrakja. Gi pumpaat brojkite na nivnite uchenici, zosto eden ist ucenik zapisuvaat fiktivno po 2-3 osnovni ucilista, no posle i po srednite. Doa e i dokazano.
ABCдова формула: ако ти кажи албино некој број подели го со 10 и го имаш точнио одговор

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Steve ray, e dobar gitarist. Eden od najdobrite. Isto taka i brat mu.
E arno, da znae on deka nekoj shupak mu koristi ime za nick name, i toa kako eksponanta na the worst way of thinking, sigurno ke zeme shot gun, ke go stavi u gz i ke si go rascveta g'zot.

Shkoloto, ucenjeto, i svi takvi "gluposti", ti davaat nekakvo "znaenje, koe e vo tesni ramki na politicko-ekonomskata sostojba na taa drzava, okolija, mesnost itn. Shkoloto ednostavno ne ti ja dava ideata. Ideata e preodna faza od apriori i aposteriori.
Tuku zaminav daleku, nepoznato za tebe.

Ke ima sredno shkolo, ne zatoa shto ti sakash i nekoi si shupaci drugi, nego zatoa shto zakonot taka nalaga, i ne onoj ramkovniot.
Па глупаку еден ја знам дека Стиви реј е добар гитарист( не добар НАЈДОБАР) законот е напраен за кретеноиди ко тебе за да знаат дека си имаат права луѓето и сам знаеш сигурно писмен човек нема да удира со глава у ѕид ко овие другиве и ако не ми го свати предходниот пост прочитај го уште еднаш па напиши....

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Чим си ваков опасен прогнозер,оти не ми кажуваш како ке завршат вечер утакмиците?Деген!!!
Јади со таа уства твоја,после јас сум провоцирал.
Во Прилеп ке се отворат паралелки,ти ке молчиш,а најголемите манги:tapp: да не речам најголемите лузери,на кој животот не им вреди нити 1 италианска лира можат слободно да :pusk: илирски ку*.
Koга ќе се отворат албански паралелки во Прилеп, ќе родиш ти ќеркичка од тоа што ќе ти свршам во гз. :pos2:

Наравоучение:

1.НИКОГАШ нема да те ебам во гз зашто не сакам машки и не сум педер

2.НИКОГАШ нема да ти свршам во гз, зашто лично јас не сакам сексуални односи со други националности

---------------------------------------------------------------------------------------------
3. НИКОГАШ нема да се отворат албански паралелки во Прилеп!

Чист силогизам! :)

Член од
14 март 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
sakale vie ili ne tie paralelki ke se otvora ministerstvoto ima doneseno odluka... :)

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Kuljtura se vika ova :) Kaj si ucel be dete koj e vospital ? baba zumbula?
А не го кој го воспитал, што спомнува пушење и слични работи?

Инаку од толку што се правите јаки, и во Битола во 2003 требаше да се отворат 2 истурени паралелки на гимназијата од Кичево, во кои требаше Албанци специјално со комбиња да доаѓаат, па после едно 5-6 шамари, на кур на клоци беа вратени назад и одлуката укината.
Министер беше Положани - исто така Албанец.

Член од
14 март 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1

Инаку од толку што се правите јаки, и во Битола во 2003 требаше да се отворат 2 истурени паралелки на гимназијата од Кичево, во кои требаше Албанци специјално со комбиња да доаѓаат, па после едно 5-6 шамари, на кур на клоци беа вратени назад и одлуката укината.
Zatoa protesitrate sega vo struga zosto sve se vraka ne zaboravaj ;)

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28

Ако поминат со некој шамар во Прилеп треба да бидат среќни.

Се гледаме вечерва со сите што ќе дојдат.

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Zatoa protesitrate sega vo struga zosto sve se vraka ne zaboravaj ;)
Ха, ха не знам дали случајот на Струга е ист со тој од Битола, не заборавај.

Учениците Македонци на број над 1000, живеат и се од Струга и со тоа имаат право на образование во својот град.

Во 2003 учениците за кои беше предвидена паралелка во Битола, требаше со комбиња специјално да доаѓаат од Кичево и кичевските села на 70 километри оддалечени од Битола, затоа беа избркани!

Член од
14 март 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
Ха, ха не знам дали случајот на Струга е ист со тој од Битола, не заборавај.

Учениците Македонци на број над 1000, живеат и се од Струга и со тоа имаат право на образование во својот град.

Во 2003 учениците за кои беше предвидена паралелка во Битола, требаше со комбиња специјално да доаѓаат од Кичево и кичевските села на 70 километри оддалечени од Битола, затоа беа избркани!
Ne veruvam deka ima lek sto bi mozel da ti pomogne no imam eden recept no ne bi ti go preporacal zosto ne e za deca inace... prodolzi so tvoite fantazii nikade ne vodat.. realnosta e taa sto e i nikoj nemoze da go smeni toa nieden umobolen.. :)

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Да не ти е рецептот, пукање и слично?

Не ти пали друже. И ако не е за деца, јас не сум дете. Одамна сум полнолетен, што значи при мобилизација ќе може да го видиме твојот рецепт останат од Лек Дукаѓини.:pos2:

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Hahaha белокапски паралелки во Прилеп хеххе....прво и прво нема доволно албанци за да ги пополнат тие паралелки...а како второ треба да положат тест а.к.а Помини низ здивена група прилепски средношколци....и тогаш може да се направат шкип паралелс..

Kajgana Shop

На врв Bottom