Останати фудбалски лиги

• Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не сум ја видел темава, па еве да си го кажам мислењево. Повеќето фанови сакаат Лидс и Н. Форест да влезат во ПЛ. И јас тоа би сакал да го видам, да се зголеми уште повеќе ривалството во ПЛ. Али годинава за Форест има големи шанси, за Лидс помалце. Блекпул лично би сакал да ги видам бидејќи оставија впечаток на доста симпатичен тим кога беа во ПЛ, па не е лошо пак да ги гледаме. Блекбурн направија неколку изненадувачки добри трансфери, па Стив Кин може ќе успее да направи нешто. Иако сега читам од управата му рекле дека ако загуби 3 конзекутивни натпревари во било кој дел од текот на сезоната, дека ќе летне од работа. Чарлтон и Хадерсфилд се новодојденици во лигата, но имаат потенцијал за година-две да се изборат за место во ПЛ. Другите што се на листава не верувам дека ќе се изборат за место во ПЛ. Инаку не знам зашто ги нема Лестер тука. Имаат добро составче, богат сопственик, и со добро раководење можат да избијат во ПЛ, дури и да се изборат со директен пласман.

А мојот личен фаворит е Кардиф. Последните 2 сезони сакам они да влезат во ПЛ бидејќи покажуваат доста добри игри. Немаа среќа во плејофот 2 пати, а ете лани играа против нас во финале КК и не измачија, а сега им се придружи и Крег Белами, локалното момче :) Такада Кардиф ја има мојата целосна поддршка за влез во Премиер Лигата, се надевам дека.... ова ќе биде нивната година :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ako знае некој дали е во почетниот состав на Xадерсфилд Jordan Rhodes.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Вечерва во 20.45 Кардиф и Хадерсфилд ја отвараат сезоната. Напред Беламиии :vozbud:
Да завршат очајниве домаќинки на Фокс лајф и се префрламе на магнетоскопска снима од Кардиф. :vozbud:

:icon_mrgr:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Браво за Кардиф. Не ја гледав утакмицата, мило ми е што моите фаворити ја отворија сезоната со победа :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Овие Кардиф у последна минута дале голче :D.
Болтон ќе гази оваа сезона.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Превземањето на Лидс сеуште не е пропаднато тотално, во следниве недели се ќе се знае, или ќе се превземе или не, нема да има повеќе разговори со тие арапите :)
Според тоа што го читам од англискиве медиуми, Лидс годинава ќе се бори за пласман во плеј-офот, а ако у меѓувреме клубот биде продаден и нешто повеќе.Варнок е одличен тренер за враќање на тимови во премиер лига, потпишани се 10 играчи(меѓу кој и Ел Хаџи Диуф:icon_lol:),така да останува денес во 13.45 да видиме колку им е силата против Вулфс, уште едни сериозни кандидати за враќање горе :)
М.О.Т.:D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ете ги Лидс со победа. Добро изгледаа за време на целиот натпревар, како тим спремен да влезе во ПЛ. Колку е тоа вистина ќе видиме...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Тешко ќе им биде со онај тим за првите 2 места, плеј-оф може да изборат. Мене ептен ми се допадна овај McCormack, премногу добар играч. Ќе видиме со тек на сезоната како ќе играат, ми делува како тенка клупа да имаат.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
За тим со 10 нови играчи и нов тренер, Лидс изигра супер денес.Тимов сеуште не е комплетиран, фалат уште 2-3 класа играчи, ама тешко дека ќе се донесат пред Јануари(дај боже со нови газди).Сега за сега ќе се оди на засилување преку позајмици,што уствари му е најомилен начин на купување на Бејтс, зашто нејќе да троши пари, а ги има во изобилие :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Засега Блекпул е единствениот клуб кои ги освои сите можни 6/6 бодови до второво коло и се наоѓа на врвот на табелата. Добар тим имаат составено и ништо чудно да го задржат местово подолго време...

Kajgana Shop

На врв Bottom