Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.406
- Поени од реакции
- 26.401
Не е прашање, немаат шанси за трето место.Хамбург ептен сјебаа работа последниве кола, прашање е дали ќе се вратат во Бундеслига догодина...
Fudbalot e toa sto se slucuva deneska i sto kje se slucuva utre, a ne sto bilo vcera.Како можат вака кога прокоцкаа 3 голови разлика. Треба примерот од Барселона да го следат каде што и покрај се што има Меси направено тргнаа да го масакрираат.
Слабо денеска понуда, ништо нема некои арапски лиги, утре исто...Fudbalot e toa sto se slucuva deneska i sto kje se slucuva utre, a ne sto bilo vcera.
Ne ti odgovara ovaa, znam 30 godini ne se malku. Histori chanel ste...Слабо денеска понуда, ништо нема некои арапски лиги, утре исто...
ама нелиNe ti odgovara ovaa, znam 30 godini ne se malku. Histori chanel ste...
Fudbalot e toa sto se slucuva deneska i sto kje se slucuva utre, a ne sto bilo vcera.
Ne gi opravduvam jas junajted, ama tvojot post za ajaks bese kako deka treba da taguvaat, a ne da slavat ligaska titula...ама нели
За Јунајтед не ме интересира, а за Ајакс не ме разбра...Ne gi opravduvam jas junajted, ama tvojot post za ajaks bese kako deka treba da taguvaat, a ne da slavat ligaska titula...