Оригинали

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Бесплатно симнете ја Portal преку Steam до 24ти мај и ќе ви остане засекогаш :)

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Пиратериа е едно но доколку сакаш да го доживееш целосното искуство што го нудат игрите тогаш ке треба да си земете оригинал...на пример...ја земав Unreal Tournament 3 за 150денари и супер се си работи и се згазив од играње но по неке време ми стана досадно...и ја пробав кај еден другар онлаин...и сватив што ми фали...после некое време ми ја кажа цена та и просто не му верував додека не ја проверив и сам(во југотон ја најдов за околу 600 денари) и си ја земав и немам станато од нејзе со месеци................што сакам да кажам е дека РС игрите не се толку скапи колку PS3 и ХВОХ 360...OringeBox PC-999 a PS3-2500 кога ке земеш во предвид дека зимаш 5 оригинални игри се исплати..:D

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Ја имам Savage2 :tortured soul но таа е бесплатна за даунлоад од S2 games во скоро време планирам да си земам Акаунт за Heroes of New Earth (HoN) додека играта ја имам, World of Warcraft (благодарение на другарите за експанзиите), StarCraft II: Wings of liberty но во бета верзија но планирам да ја купам кога ќе биде официјална :) Другото се ми е пиратерија :baeh:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Не е засекогаш трае до 24-ти така да побрзајте свртете ја :)
Не, не.. ако ја симнеш до 24ти ти останува засекогаш во листата на игри. Значи, ако ја симнеш сега ќе те чини $0.00, а ако сакаш да ја симнеш на 25ти ќе треба да платиш $14.99 (или колку и да и` беше регуларна цена). Така да, не бидете мрзи - направете Steam account (ако веќе немате) и симнете ја.. ви даваат цела (кратка, закон) игра за ич пари :)

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Јас ја слегнувам на 23 % е :baeh:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.151
Поени од реакции
5.984
Ограничена понуда на Steam, само уште 3 часа!

EVE Online - 1.99 EUR (доаѓа со 1 месец бесплатно играње, а после тоа треба да се плаќа месечна претплата, која може да се плаќа и со in-game currency)
Half-Life - 1.59 EUR

Кој ќе ги земе, на здравје играње :) Јас касно видов, кој ќе бара картица сеа... :toe:

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Ограничена понуда на Steam, само уште 3 часа!

EVE Online - 1.99 EUR (доаѓа со 1 месец бесплатно играње, а после тоа треба да се плаќа месечна претплата, која може да се плаќа и со in-game currency)
Half-Life - 1.59 EUR

Кој ќе ги земе, на здравје играње :) Јас касно видов, кој ќе бара картица сеа... :toe:
Fala za infoto. Ja zemav Eve Online. Imam igrano trial i ne e losa

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Нешто околу оргиналите..
Има гејмери кои кога купуваат оргинал игра, ја купуваат само заради можноста да играат multiplayer.. Доколку сте еден од тие.. Читајте х)
Вообичаено кога купите игра, добивате цд, упатство, cd-key и уште нешто... Тоа се.. Да кажеме.. 50 евра..
Има држави во кои економијата е слабо развиена, па игрите се поевтини (пред 2-3 години ја купив во Црна Гора CnC3:TW за 10 евра, тоа време беше 20-30 евра играта... Можеби и сега е поскапа од 10 евра)..

g2play.net
Сајт на кој многу евтино можете да купувате игри... Значи.. Во принцип... Игра е 50 евра..Дечкиве купат игра за околу 30 евра.. И го продаваат само cd-key-от за околу 10 евра да кажеме, кој го праќаат по емаил.. Доста е исплатливо за некои кои немаат многу пари, а сакаат да играат multiplayer... Не е измама или нешто слично.. Ја купив CoD4 за 11 евра, и работи без проблеми... Исто така, кога купите некоја игра... Добивате поени (на пример, игра од 11 евра = 110 поена... ) кои потоа можете да ги трошите (110 поена = 1.1 евра)... Доколку некој сака да купи некоја игра, пишете ми на профил, да ви дадам рефер линк, да добиете 5% купон, и да добијам некои поени х)

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
За плејстејшн иам неколку оргиналки со ги добив на подарок а за компјутер неам ни едно оргиналка зш неам потреба од тоа сеа има и пиратерија и торент а ја оргиналка да купувам :pos2::pos2:би ја купил оргиналка единствено пес 11 зс сакам да играм онлајн а најверојатно пак ќе нема опција со пиратка да се игра онлајн!аман овие да го еб*м толку време а еден хак нема за онлајн да се игра!!! :toe:

Член од
17 јули 2009
Мислења
49
Поени од реакции
0
Halo 3
Halo 3 ODST
Modern Warfare 2
James Bond Qunatum of solance
Sega Super Star Tenis
Turok
Metal Gear Solid
GTA IV

I use nekoi za psp neznam sea koi ama baram sea da kupam uste orginal igri za Xbox 360 ako ima nekoj kazite

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.151
Поени од реакции
5.984
Ограничена понуда на Steam: Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 = 7.13 € !!!

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Немам ни една оригинал игра иако одамна сакам да ја купам Counter-Strike: Source, ама ко за беља веќе не ја носат у Македонија. :tapp: Ај може ќе дочекам боље време.
ja imase edno vreme vo Niko ali pred nos mi ja kupija poso nemav pari toas
--- надополнето: Jun 1, 2011 7:57 PM ---
Just Cause 2 за 5 долари/евра преку GamersGate.. клучот може да се искористи на Steam.
extra kupovina :)
--- надополнето: Jun 1, 2011 7:59 PM ---
Black Ops,Homefront,Borderlands,CS:Source,Hl2,l4d2,Red Alert 3 ,Gta3,Sniper Ghost Warrior,Starshiptroopers,Jericko,Prince of Persia i use nekolku igri od steam koj so se kupeni na sale :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
ja imase edno vreme vo Niko ali pred nos mi ja kupija poso nemav pari toas
Брао бе, ми цитираш мислење од пред 2 години o_O

Ја имам веќе CS:S година ипол (декември 2009та ја купив), а со тоа ги имам и Portal, Half-Life 2: Deathmatch & Lost Coast. Исто така, во Јануари како подарок за нова година од братучед ми ја добив Battlefield: Bad Company 2. Мултиплеерот КИНЕ!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom