- Член од
- 30 декември 2008
- Мислења
- 212
- Поени од реакции
- 12
Те додадов.
Ај и мене нека ме додаде некој pause_mkd
Те додадов.
Тешко ќе биде тоа може да се каже и во двете региони, ако кутнат еден после ќе биде многу полесно за останатите, а можно е и Славонија да падне српската војска ќе удира на крајот па ќе видимеСлавонија е главната битка за Хрватска.Славонија и Лика ќе ги задржи,а за северо-западна мислам дека ќе ја изгубим,сепак маџарите премногу го срушија ѕидот.Битно е на србите да не им се даде да земат територија.
Единствена шанса за Хрватска во северозапад е да се донесе некако ѕидот надвор од минус(многу тешко,скоро невоможно) и тек во сабота после девет во продолженија да се проба да се извади нешто.
И Хрватска војска удира на крајот,а Славонија е моментално главна битка за цел ЕДЕН.Иначе да ќе биде лошо ако пукне некој регион,но тоа е тоа скоро сигурно е дека северо-западна ќе падне според мене.Централна Хрватска,со 3200 жители и ку5 систем,а ако падне северозападна ќе дојдат избеглици од таму ќе мора да издржи.Тешко ќе биде тоа може да се каже и во двете региони, ако кутнат еден после ќе биде многу полесно за останатите, а можно е и Славонија да падне српската војска ќе удира на крајот па ќе видиме
Не можеш да дадеш отказ во првите три дена.а што е финтава сите што барате да ве отпушти некој, зошто едноставно не си кликнете на RESIGN копчето?
На Macedonia for Macedonian's мислам дека е фирмата. Пиши му порака.Кој и да е сопственик на оваа фирма, нека ме отпушти...
Се согласувам. Тие што сеуште немат акаунти, да си направат на http://erepmacedonia.com/ форумот. И полека, полека целосно да се префрлиме таму....А и уште нешто...дај бе да се собереме на еден форум пример еРепмацедониа...не можам више да пратам на 617 форуми имам акаунти...плус се разводнува дискусијата...:salut: